Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tareq Taylors glädjebesked med Sofia – nya bilden säger allt: ”Underbart!”

11 nov, 2023, 20:00 

Tareq Taylor och Sofia Ståhl visar upp lyckan på röda mattan!

Annons

Tareq Taylor har länge visat att man kan ta sig långt genom att laga god mat. Det var via maten som han blev en folkkär profil i tv-rutan och som så småningom ledde till att han fick agera julvärd i SVT.

Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dotternBrand logo
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dottern

Sedan dess har livet bara fortsatt för den populära kocken. Ibland känns det som att han inte ens har en tanke på att det finns en bromspedal och han är ständigt aktuell med nya program.

Han är också lyckligt kär i Sofia Ståhl, tidigare känd som PT-Fia, och tillsammans har de sett till att även åka ut i landet med föreläsningen ”Lämna disken, hångla istället ”.

Sofia Ståhl och Tareq Taylor
Sofia Ståhl och Tareq Taylor.

Tareq Taylors lycka med Sofia Ståhl

Att kärleksresan går som tåget är ingen hemlighet. För några månader sedan flyttade Tareq och Sofia in i en ny gemensam villa strax utanför Stockholm och tycks trivas alldeles ypperligt med livet.

Annons

De delar ofta med sig av sin vardag på sociala medier, som rymmer både uppdrag och kvalitetstid, och nyligen dök de upp på Cancerfondens röda mattan tillsammans. Tareq är nämligen en av 20 som fått designa årets rosa bandet.

”Det är underbart att se att framstegen inom forskningen under de 20 åren som Rosa Bandet existerat har lett till att så många fler överlever en bröstcancerdiagnos. Trots det har vi en lång väg att gå och pengar till forskningen är avgörande. I år lyckades Rosa Bandet samla in otroliga 100 miljoner kronor som kommer att leda till nya viktiga upptäckter!”, skriver en lyckliga Tareq Taylor.

Reaktionerna efter nya bilden: ”Wow”

Nya bilden på Tareq Taylor och Sofia Ståhl, som strålar i en kostym kontra en vacker klänning, har även väckt starka reaktioner i kommentarsfältet. Några har även noterat Sofias kortare svall, som de tycker passar hennes som handen i handsken.

”Så fina. Sofia är så fin i kort hår”, skriver en person.

”Wow, vilken vacker klänning!”, skriver en annan.

”Ni är jättefina på bilden”, skriver en tredje.

Ja, det är bara att konstatera: när Tareq och Sofia bestämmer sig för att dyka upp på röda mattan gör de det med stil!

Foto: TT/Instagram

Annons