Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tareq Taylors märkliga beteende i sändning – stämningen i studion förändras helt

23 maj, 2023, 15:00 

Tareq Taylor visade upp en ny sida av sig själv.

Annons
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dotternBrand logo
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dottern

Tareq Taylor har på kort tid blivit en enormt folkkär tv-personlighet. Det ultimata kvittot kom 2021, när han fick äran att tända ljuset i SVT på julafton.

Men trots det finns det sidor av stjärnkocken som folket inte känner till. När han gästade Morgonpasset i Sveriges Radio visade han upp en helt ny sida av sig själv.

Tareq Taylor kritiseras efter missen

Ja, Tareqs kännetecknas av sin breda skånska som han charmat tittarna med i program som Trädgårdstider och Lyckomaten. Det verkar som att allt Tareq tar i blir till guld – och visst ser han till att skörda framgångarna.

Han har bland annat lanserat sitt eget vin, som han varit i full gång med att sprida ordet om. Samtidigt har den mångfacetterade stjärnan synts i rutan, i SVT-programmet Trädgårdstider.

Annons

Detta har däremot lett till kontroverser. Enligt SVTs regler, som är public service, är det förbjudet att göra reklam samtidigt som man syns på kanalen. Nu har Tareqs miss kritiserats.

– Den här gången har det blivit lite tokigt har jag förstått. I övrigt har vi alltid lyckats parera de här sakerna, säger Tareq Taylor till Medierna i P1.

Tareq Taylors beteende i Morgonpasset chockar

Men Sveriges Radio får man gästa, SVT-aktuell eller ej. Det var precis det Tareq gjorde, och i studion satt bland andra komikern David Druid och Linnea Wikblad.

Då visade Tareq upp en helt ny sida av sig själv: ett alter ego vid namn Philip. Och så här har du nog inte sett Tareq förut. Skånskan är ett minne blott, för mäklaren Philip pratar rungande stockholmska.

Dessutom visar han sig vara en fena på göteborgska och dalmål, och den oanade talangen skapar ett oerhört god stämning i studion – alla brister ut i skratt!

I kommentarsfältet förbryllas alla av Tareqs charm, ännu en gång.

"Hur kan man inte älska Tareq?!?" Utbrister en följare.

Foto: TT/Instagram

Annons