Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tareq Taylors och Sofia Ståhls familjelycka – bekräftar nu!

09 okt, 2023, 08:30 

Sofia Ståhl berättar nu själv om stora förändringen med sambon Tareq Taylor.

Annons

För ett år seda bekräftade kändiskocken Tareq Taylor att han hittat kärleken i Sofia Ståhl, då känd som PT-Fia. Sedan dess har hon gjort sig av med namnet och i stället omfamnat sitt riktiga namn.

Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dotternBrand logo
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dottern

Det började med ett distansförhållande. Tareq bodde kvar i Malmö-trakterna, Sofia i Stockholm. Pendlandet var inte optimalt och till slut bestämde sig paret för att flytta ihop.

Sedan några månader tillbaka är de bosatta i Saltsjö-Boo utanför huvudstaden. Sofia har tidigare skrivit öppet om den härliga känslan att komma närmare naturen.

”Allt jag vill är att vara här ute i skärgården. Känna jorden mellan fingrarna. Blicka ut över havet. Betrakta”, har hon skrivit på sin blogg.

Sofia Ståhl och Tareq Taylor
Sofia Ståhl och Tareq Taylor.

Sofia Ståhl om förändringen

Både Sofia och Tareq har barn från tidigare relationer. Sofias dotter Edith fyller snart 6 år och under åren har Sofia levt som gift, singel och nu ett helt nytt liv med en bonusfamilj.

Annons

sin blogg skriver Sofia nu om den stora förändringen, hur hon inte riktigt kan förstå hur hon fått allt att gå ihop de senare åren och anpassat sig till alla förändringar.

”Hur jag hittade kraft i allt det svaga som var jag efter en krävande förlossning, driva företag i kombination med bebistid och ny mammaroll, vara chef och kollega till min heltidsanställda projektledare, ha en utmattning i bagaget och sedan gå rakt in i en skilsmässa, bli ensamstående mamma och börja om”, skriver hon.

Sofias lycka med Tareq

Åren har förändrat Sofia Ståhl. Med tiden har sår läkts, hon har insett hur stark hon är och hur hon lyckats kliva ur gamla destruktiva mönster samt utmanat sig själv.

”Men är det något jag önskade innan allt det här så var det att känna mig levande och herregud vad det infriats – på det allra finaste och kärleksfulla sättet och på det djupaste mörkaste sättet”.

Ja, Sofia Ståhl och Tareq Taylor verkar trivas alldeles ypperligt med livet. Så härligt!

Sofia Ståhl och Tareq Taylor
Sofia Ståhl och Tareq Taylor lever ett lyckligt familjeliv med bonusbarn.

Foto: TT

Annons