Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Tareq Taylors och Sofia Ståhls kärlekslycka – efter tio månader ihop

Tareq Taylors och Sofia Ståhls kärlekslycka – efter tio månader ihop

Hans Shimoda/TT

Tareq Taylor och Sofia Ståhl svävar på moln!

Tareq Taylors tvivel om att vara julvärd: "Det är så..."
0:41

Efter reklamen: Tareq Taylors tvivel om att vara julvärd: "Det är så..."

(0:41)

Slå på ljud

Stjärnkocken Tareq Taylor och Sofia "PT-Fia" Ståhl lärde känna varandra redan 2019 när de arbetade tillsammans med SVT:s Lyckomaten. Då uppstod en vänskap, men som bekant har den vänskapen i dag blossat ut till kärlek.

Det var i våras som Tareq och Sofia gick ut med sin kärlek och började visa sig ute tillsammans som ett officiellt par.

– Det är klart jag är kär! Hon har alla de kvaliteter som jag uppskattar så mycket. Det är jättebra, sa Tareq på en tillställning till Aftonbladet.

Men under sommaren var de inte lika aktiva med att visa upp sina känslor gentemot varandra – vilket ledde till frågetecken bland fansen. Det visade sig dock vara hel-lugnt – och nu verkar Sofia och Tareq mer kära än någonsin.

Tareq Taylors skräck inför uppdraget: "Panikkäsnlor"

För en tid sedan meddelade Tareq och Sarah Dawn Finer att de gör julshow ihop, och på fredagen den 3 december var det äntligen premiär.

Men enligt Sofia har vägen dit varit en brant uppförsbacke för Tareq.

"För några månader sedan slängde sig min kille ut i det okända när han tackade ja till att göra en julshow på Hamburger Börs med otroliga Sara Dawn Finer", skriver Sofia på Instagram.

Skärmdump Instagram / StashlSofia

Hon fortsätter:

"Sedan dess har vårat liv handlat om att bearbeta Tareqs alla rädslor, djupt sittande prestationsångest, gamla hinder, scenskräck och stundtals panikkänslor. Jag överdriver inte när jag säger att han har varit fullkomligt livrädd för det här uppdraget"

Sofia Ståhls kärlekslycka med Tareq

Men med Sofia vid sina sida klarade han det. Och Sofia berättar vidare att Tareq fullkomligt älskade att stå på scen, och att han nu uppfyller sin största barndomsdröm.

Ja, det verkar ju som att både hon och han befinner sig i ett totalt lyckorus – och som att kärleken fortsätter spira.

"Det har varit en känslofylld höst med många tvära kast och jag var så fylld av stolthet, tårar, tacksamhet och kärlek när jag såg honom stå där igår på premiären. Så imponerad och så stolt! Du gjorde det älskling!", avslutar Sofia.

Foto: TT