Tareq Taylors ord om skilsmässan från ex-frun – sanningen bakom beslutet

12 maj, 2022, 07:00 
Tareq Taylor

Nu berättar Tareq Taylor anledningen bakom beslutet.

Annons

Det är nog ingen som missat att TV-kocken Tareq Taylor har hittat kärleken i en annan profil, nämligen Sofia "PT-Fia" Ståhl. Paret jobbade tillsammans i programmet Trädgårdstider, men det var först två år senare som det slog gnistor.

I september meddelade Tareq att han och ex-frun Kristina Taylor valt att gå skilda vägar efter 26 år tillsammans, och senare på hösten blev hans nya relation offentlig. Skilsmässan har han varit sparsam att prata om, och nu avslöjar han varför.

Skillnaden mellan Tareq och Sofia

Tareq och Sofia är inte blyga med att dela med sig av deras liv som nyblivet par. Det verkar vara guld och gröna skogar, men faktum är att även dessa turturduvor har stött på lite hinder. De bor nämligen i helt olika städer.

Tareq bor i Malmö, och Sofia i Stockholm. Men på sin Instagram delade Sofia med sig om knepen som får det att fungera bra ändå, rapporterade Femina.

”Vi planerar långt i förväg och har flexibla jobb som hjälper till. Facetime, röstmeddelanden och samtal pågår non stop vilket gör att vi ständigt är närvarande och nära även när vi är geografiskt isär. Också viktigt att göra kul saker ihop, exempelvis dejter på distans och digitalt”, skrev hon tidigare i år.

Annons

Verkliga anledningen bakom beslutet

Sedan Tareq Taylor tidigare i år bekräftade romansen med Sofia Ståhl, och även innan dess, har han varit väldigt sparsam med att prata om sin skilsmässa från ex-frun Kristina.

I en intervju med Allas väljer han nu att förklara varför, och det hela har en rimlig förklaring. Han får frågan om hur det var att gå igenom en skilsmässa offentligt, och då berättade han bakgrunden till beslutet.

– Det där är baksidan på myntet att även det som är jobbigt syns mycket mer än vad man har behov av. Det värsta är inte för mig egentligen eftersom att jag är den som har valt, och fått möjligheten, att bli en offentlig person på det sättet. Det är värre för dem som har valt att inte synas att behöva läsa om saker och ting på alla håll och kanter, säger Tareq.

– Av den anledningen har jag inte pratat om det över huvud taget.

Han har alltså valt att inte prata om skilsmässan eftersom hans ex-fru inte valt att vara en offentlig person.

Foto: TT

Annons