Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tareq Taylors oväntade nya liv – blivit bonuspappa som 52-åring

03 maj, 2022, 13:00 
Tareq Taylor och Sofia Ståhl

Relationen med Sofia Ståhl kom med mer än bara kärleken.

Annons
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dotternBrand logo
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dottern

Tareq Taylor blev över ett natt namnet på nästan allas läppar. TV-kocken som 2021 tände det traditionsenliga ljuset på julafton i SVT, och som blivit nästintill omöjlig att undgå.

När alla strålkastare är riktade mot en, blir också kärlekslivet något som är svårt att hålla privat. Efter mycket om och men bekräftade Tareq tidigare i år romansen med den tidigare kollegan Sofia Ståhl, och nu har Tareq fått axla en ny roll!

Oväntade skilsmässan

Efter den chockerande nyheten om att Tareq och frun Kristina efter 26 år ansökt om skilsmässa dröjde det inte länge förens det började spekuleras.

Redan i slutet av 2021 hade ryktena om Tareqs nya kärlek börjat ta fart. Rykten som skulle visa sig vara helt sanna, det var faktiskt 18 år yngre Sofia "PT-Fia" Ståhl som fångat hans hjärta.

– Vi har det väldigt bra tillsammans. Sofia är en fin människa och vi har det så bra, sa Tareq i mars till Aftonbladet när han till slut bekräftade relationen.

Annons

– Det är klart jag är kär, sa Tareq och satte punkt för de oändliga spekulationerna.

Efter det har paret varit betydligt mer bjussiga på information om relationen, inte minst eftersom Sofia är en flitig bloggare.

"Gudars, det här känns lite surrealistiskt. Som att presentera sin nya kille för sina föräldrar. Bloggen och många av er har hängt med mig genom hela mitt vuxna liv"

"Vi vill båda tacka för den enorma kärleken vi fått sedan Tareq bekräftade vår relation i Aftonbladet i fredags. Tusen varma tack för all värme! Rubriken ”Klart jag är kär” kan jag bara skriva under på. Känner enorm tacksamhet för honom och hur vi påverkar varandra. Igen, tack för allt fint ni skriver!" Skrev Sofia när relationen var offentlig på sin blogg.

Sofias egna ord om Tareq och dottern

Sofias blogg verkar vara där man lättast får reda på hur vardagslivet går för kärleksparet. Redan innan relationen var offentlig, i oktober, gav hon en ledtråd till sina trogna läsare.

Annons

"Jag är kär. En detalj jag kanske inte nämnt för er innan" skriver hon i blogginlägget.

I helgen delade hon med sig av en ny härlig milstolpe för paret, Tareq och Sofias dotter Edith, nästan 4 år, verkar komma oerhört bra överens! Enligt Femina la Sofia upp ett klipp på Instagram, där Edith och den nyblivne bonuspappan Tareq går hand i hand på en härlig strand.

I ett inlägg på bloggen berättar hon om den mysiga helgen.

”Saker faller på plats och landar mer och mer. Har känt mig genuint glad i flera dagar och det var ett bra tag sedan sist. Ljuvlig helg med Edith och Tareq. ” Skriver hon på bloggen.

Tänk vad härligt för Tareq att få bli pappa igen, visserligen bonus, som 52-åring! Det var ju faktiskt ett tag sedan sist, Tareqs egna dotter Ellen fyllde i år 18 år.

Foto: TT

Annons