Tareq Taylors tumult efter skilsmässan – mötet med nya flickvännen

Tareq Taylor

Tareq Taylor har haft en tumultartad tid efter sin skilsmässa.

Tareq Taylors tvivel om att vara julvärd: "Det är så..."
Slå på ljud

Tareq Taylor är en av Sveriges mest folkkära tv-kockar. Med sitt stora kunnande, blandat med rejäla doser charm och ödmjukhet, har han tagit många tittares hjärtan i besittning.

Nu förbereder han sig på ett av svensk tv:s mest hedervärda uppdrag: att agera julvärd på julafton!

Tareq Taylors tumult efter sin skilsmässa

Sofia Ståhl

Sofia Ståhl sägs vara Tareqs nya kärlek!

Men medan karriären flyter på obehindrat, så har det varit desto mer tumultartat på privatfronten för Tareqs del.

I september kom nyheten att kocken och hustrun Kristina Taylor skickat in en gemensam ansökan om skilsmässa till tingsrätten. Makarna hade då begärt att skilsmässan ska godkännas utan betänketid.

För många kom beskedet som en överraskning. Tareq och Kristina hade varit gifta i 26 år och har en dotter, 17-åriga Ellen, tillsammans.

Och så sent som i fjol sa Tareq till Femina att Kristina var "världens bästa fru".

Första gången jag såg Stina var när jag kom ut från köket på en restaurang där jag jobbade extra, hon satt där och såg helt fantastisk ut. Jag försökte prata med henne, men det gick inte så bra, för hon hade redan kille då. Så jag gick väl och smygtittade på henne – gud nu låter jag som en stalker haha, men när man sågs ute – i något års tid. Jag höll mig lite på avstånd. Men jag fick höra att de hade gjort slut, och så träffades vi ute av en ren slump, sa Tareq till Femina.

Och så plötsligt kommer nästa vändning. Bara några månader efter skilsmässan briserar nyheten att Tareq hittat kärleken.

Då träffade Tareq Taylor och Sofia Ståhl

Både Hänt och Expressen rapporterar att Sofia Ståhl, även kallad "PT-Fia", är Tareqs nya flickvän! De jobbade ihop i SVT:s "Lyckomaten" och har enligt Expressen nyligen varit på en gemensam resa i Köpenhamn.

På Sofias blogg kan man se att de umgicks som nära vänner redan 2019, när de spelade in "Lyckomaten".

"Mötte upp Tareq, köpte bullar och hann med en uppdatering om livet", skriver Sofia på bloggen.