Tess Merkels oväntade beslut med maken – efter skilsmässobeskedet

Tess merkel

I oktober skulle de skiljas – nu är de särbos.

I den fjärde och sista omgången av melodifestivalen fick vi se Tess Merkel, 50, framföra sitt första solobidrag i tävlingen, och trots att hon inte gick vidare vann hon tittarnas hjärtan.

På Twitter har fansen uttryckt sin bestörtning.

”Jag är i chock, ni skickade INTE Tess vidare???” skriver en användare.

Alltså, vad fan hände där!?!?! Tess was a queen! Ibland pallar jag inte med hur kass smak svenska folket har alltså. Hoppas det blir en successful låt på radio och klubbar, har hänt med andra bidrag innan så. ” skriver en annan upprörd tittare på Twitter.

Tess Merkel ändrade sig om skilsmässan

Tess själv var nöjd efter sitt bidrag, som hon sa kom från en mörk tid i livet. Men som tur är har den mörka tiden passerat, berättade hon för Aftonbladet kort innan tävlingen.

Bland annat har hon och maken Kenny Solomons, 34, valt att inte separera, trots ett offentligt inlägg på Instagram i höstas där de skrev att skilsmässan var ett faktum. Nu har de alltså ändrat sig!

Artisten Tess Merkel tillsammans med Kenny Solomons.

– Vi kände att vi vill ju leva tillsammans, så hur löser vi det här? Många väljer att fly när saker skaver och är jobbigt, men vi har valt att försöka hitta ett annat sätt. Det kanske inte är som alla andra gör, men vi två har bestämt oss att vi vill leva tillsammans, säger Tess till Aftonbladet.

Istället för att separera valde de att flytta isär, och är numera särbos.

– Det är inte lätt att ha en relation, men man kan sitta där och låtsas som att allting är frid och fröjd, eller så kan man säga sanningen och det är väl därför som det har stått så mycket om oss, för att vi har valt att prata om det. Förhoppningsvis kanske det kan hjälpa nån, säger hon till tidningen.