Thomas Di Leva visar upp 20 år yngre kärleken

01 nov, 2022, 14:00 
Thomas Di Leva

Thomas Di Levas kärleksförklaring till hustrun Sofie.

Annons
5 skandaler som skakat ”Så mycket bättre”
5 skandaler som skakat ”Så mycket bättre”

Thomas Di Leva slog igenom rejält med låtarna Vem ska jag tro på och Vi har bara varandra. Sedan dess har han synts i en rad olika sammanhang, inte minst Så mycket bättre och tagit ett helt land med sin ljuva stämma.

Många förknippar även den folkkära artisten från Gävle med andlighet och spiritualitet. Sedan 20 år tillbaka erbjuder han kurser i meditation och personlig utveckling för folk som söker den vägen.

Men på det privata planet har Thomas Di Leva hållit en betydligt lägre profil. Trots att han haft flera uppmärksammade relationer under sina 59 år på jorden, så har han sällan uttalat sig om dem.

Thomas Di Leva
Thomas Di Leva ligger bakom låtar som Vem ska jag tro på och Vi har bara varandra.

Thomas Di Leva om drömmen

Han gifte sig för första gången 1987, men det tog bara några år innan skilsmässan var ett faktum. Lyckligtvis fann han lyckan igen i fotografen Katarina Di Leva, ett förhållande som han sett i en dröm.

Annons

– Jag kände henne tidigare, men en natt drömde jag att hon kom till mig och sade, nu är det dags, vi var båda fria och det var okej. Sen började vi jobba med ett omslag, och jag var nog där lite mer än jag brukar vara. Man får vara lite listig också, har han sagt till Expressen.

Men även det här giftermålet slutade på ett tråkigt sätt och den 12 december 2005 lämnade paret in en skilsmässoansökan till Stockholms tingsrätt. Under sin tid tillsammans fick paret sonen Cosmo, 21, ihop.

Thomas Di Leva och Katarina Di Leva
Thomas Di Leva med dåvarande hustrun Katarina 2001.

Visar upp 20 år yngre kärleken Sofie

Idag lever Thomas Di Leva med 20 år yngre hustrun Sofie. De träffades 2009 och gifte sig drygt fyra år senare. Då hade de två år tidigare fått sonen Telo ihop.

”Idag den 28 augusti 2013 på den indiska högtidsdagen Janmashtami gifte jag och Sofie oss vid vår favoritsjö i skogen. Solen strålade och vattnet glittrade när våra hjärtan förenades i oändlig kärlek”, skrev Thomas Di Leva på Facebook.

Annons

I samband med att paret firade sju år som gifta la de upp nya kärleksbilder på Facebook. Då var det tydligt att de i alla fall har varandra.

”Kärleken är störst!”, skrev artisten.

Foto: TT/Facebook

Annons