Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Thomas Di Levas besked med 20 år yngre hustrun – efter alla år: ”Ibland behöver man”

24 apr, 2023, 16:00 

Thomas Di Leva berättar nu om beslutet med hustrun Sofie.

Annons

Thomas Di Leva har en låtskatt som få kan skryta med. Den spirituella artisten har med dängor som ”Vem ska jag tro på” och ”Vi har bara varandra” blivit folkkär, vilket blev tydligt när han medverkade i första säsongen av det som kom att bli succéprogrammet Så mycket bättre.

Känner du igen de svenska kändisarna – då och nu!Brand logo
Känner du igen de svenska kändisarna – då och nu!

Spiritualiteten och andligheten har frodats i samklang med det musikaliska – och sedan drygt 20 år tillbaka erbjuder han kurser i personlig utveckling och meditation.

Thomas Di Leva
Thomas Di Leva.

Thomas Di Levas lycka

I dag är Thomas Di Leva lyckligt gift med med 20 år yngre hustrun Sofie, som han har sonen Telo tillsammans med.

Annons

När de gifte sig för tio år sedan, var det en känslosam Thomas Di Leva som försökte återberätta bröllopet på sina sociala medier.

”Idag den 28 augusti 2013 på den indiska högtidsdagen Janmashtami gifte jag och Sofie oss vid vår favoritsjö i skogen. Solen strålade och vattnet glittrade när våra hjärtan förenades i oändlig kärlek”, skrev han på Facebook.

Så träffade artisten Sofie

Artisten har i intervjuer varit fåordig om sitt lyckliga äktenskap, men i en ny intervju med Hemmets journal berättar nu artisten om hur han och Sofies vägar korsades.

Annons

– I en modern värld så har vi varit ihop länge. Vi träffades genom gemensamma bekanta på en fest i Gävle. Vi började ses och efter ett tag sa det klick. När man hittat en person som man vet att man också kan ha tråkigt med, då vet man att man hittat rätt, säger Thomas.

Insikten efter alla år

Samtidigt har det inte varit helt friktionsfritt, men det är också med- och motgångarna som gjort att de vuxit som par, kunnat mötas, insett vikten av att prioritera varandra och lämna luckor i kalendern.

– Man måste hitta de där oaserna där man bara kan stänga av allt det schemalagda. Kanske borde man bara stanna hemma med sin älskade och bara ta dagen som den kommer. Då finns verkligen möjligheten att få gnistan tillbaka. Det handlar om att inte hela tiden vara på väg någonstans. Det handlar om närvaro i nuet, säger artisten.

Foto: TT/Instagram

Annons