Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Thomas Markles plötsliga kovändning: "Lämna mig i fred!"

24 maj, 2018, 17:00 
Agneta Nisbeth
Det blev ingen Londonresa för Thomas Markle, hertiginnan Meghans pappa. Men vad är det hänt hänt sedan det underbara bröllopet som han missade.
Annons

Nya bilder har precis kommit på Meghans pappa Thomas Markle och han ser ut att må ganska bra trots sin hjärtoperation. Han är redan hemma efter sjukhusvistelsen och ska ha bott ett par dagar på en lokal bed & breakfast efter att han blivit utskriven. Nu vill han däremot inte prata mer med pressen, något han gjorde ofta inför bröllopet mellan hans dotter och prins Harry.

– Lämna mig i fred, säger han bara.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Fast på de nya bilderna, som ni kan se i Daily Mail och på sajten TMZ, är han åter hemma i Rosarito i Mexiko där han numera bor. Bredvid honom i bilen ser vi singelmamman Lori Davis, en kvinna som vi tidigare sett tillsammans med Thomas, då under en middag på stan. Denna gång stannade de till vid en Starbucks där han köpte en Frappuccino med extra vispgrädde på toppen.

Annons

Thomas, som inte kunde komma över till London på grund av sin hjärtoperation, fick i stället se bröllopet på tv från sjukhussängen. Till sajten TMZ berättade han att det var både roligt och känslosamt att se sin dotter ta sig ensam upp genom altargången för att sedan ta prins Charles hand och vandra fram till altaret. En uppgift som han egentligen skulle ha utfört.

– Vigseln var så stämningsfull och fin och min älskade baby såg så vacker och glad ut. Jag hade så gärna varit där men jag önskar dem bägge all min kärlek och lycka, säger han.

Thomas Markle berättade också att han hade skickat sms till henne och önskat lycka till inför bröllopet, där han skrev att han älskade henne och var så ledsen att han inte kunde vara med under dagen och att han kommer att vara ledsen över att han inte kunde vara med under denna speciella och stor dag.

Annons

Thomas passade också på att ge en känga till sin son Thomas Markle jr och dottern Samantha Grant som inte gjort något annat de senaste veckorna, ja månaderna, än talat illa om Meghan i media.

– De borde bara hålla käften ett tag, säger den irriterade fadern som själv sålt bilder på sig till paparazzifotografer innan bröllopet.

Samantha Markle älskar att tala ut i tv.
Samantha Markle älskar att tala ut i tv.

Samanthas senaste utspel var att hon tyckte prins Harry och Meghan skulle låta pappan flyga över till London för att besöka Buckingham Palace som varit en dröm för honom sedan länge. Nu lär väl det knappast bli aktuellt på ett tag att Thomas Markle bjuds in på afternoon tea med drottningen.

Man kan se Meghans mamma Doria Ragland på den officiella bröllopsbilden, pappa Thomas Markle kom ju inte.

Både brittiska och amerikanska tidningar spekulerar i att det i stället blir prins Harry och hertiginnan av Sussex som kommer att söka upp Meghans pappa under sommaren, då nere hos honom i Mexiko. För prins Harry har ännu inte träffat sin svärfar, trots att han varit tillsammans med Meghan under två år.

– Meghan vill hemskt gärna träffa sin pappa för att se hur han mår efter operationen, gärna så fort som möjligt, säger en källa till ET.

Foto: IBL, Stella Pictures

Annons