Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Thorsten Flinck förnekar – påstods ha drabbats av hjärtinfarkt

04 jul, 2024, 13:04 
Thorsten Flinck nekar till uppgifterna om att han drabbats av en hjärtinfarkt.
Annons
5 svenska kändisar som har varit ett par!Brand logo
5 svenska kändisar som har varit ett par!

Förra veckan rapporterades det att skådespelaren Thorsten Flinck fått föras till sjukhus i ambulans. Brodern Rickard Flinck hävdade då att det rörde sig om en hjärtinfarkt.

– Han har fått en hjärtinfarkt och åkte in i natt. Men peppar, peppar, så verkar det ha gått rätt bra och han kanske blir utskriven senare under dagen, sa Rickard Flinck till Aftonbladet.

Thorstens tidigare manager Robert Mourad påstod även han att det rörde sig om problem med hjärtat.

Annons

– Av de senaste 100 dagarna så har han varit på sjukhus 30 av dem. Det har varit ständiga läkarbesök, sa han.

Thorsten Flinck
Thorsten Flinck förnekar att han ska ha drabbats av en hjärtinfarkt.Karin Törnblom/TT

Thorsten Flinck dementerar

Thorsten Flinck själv säger att det inte stämmer, att läkarna på sjukhuset tog en massa prover och att svaren inte visade på några hjärtproblem över huvud taget.

Däremot fördes han i ambulans till hjärtintensiven på Södersjukhuset, efter att ha drabbats av yrsel, kraftiga bröstsmärtor, ett rusande hjärta och segnat ned på en buss.

Annons

– Och så tog de massa jävla prover och för att få fram alla svar väntade man till nästa dag. Jag låg kvar över natten. När svaren sen kom sa de att det förmodligen inte var något fel utan att det snarare kunde jämföras med en panikångestattack, säger Thorsten Flinck till Expressen.

Förnekar uppgifterna

Thorsten Flinck dementerar även Robert Mourads påstående om att han ska haft problem med hjärtat senaste tiden. Enligt Thorsten har de inte arbetat ihop på sju år och uppgifterna om att han legat inne ”30 av 100 dagar” är enligt skådespelaren falska.

– Det senaste året har jag legat på sjukhus två gånger. En gång för blindtarmen, en gång för det som hände nu, säger Thorsten Flinck och berättar vad han tror ligger till grund för sjukhusbesöket:

– Det har väl att göra med mycket arbete och med uppbrottet från min flickvän efter tio år.

Foto: TT

Annons