Thorsten Flinck portad från egna dotterns bröllop med H&M-miljardären – avslöjar i rutan

05 nov, 2022, 20:45 
https://image.svenskdam.se/BylineIndra.jpg.jpg?imageId=8677472&x=0&y=10.576923076923&cropw=100&croph=67.307692307692&width=1318&height=1318
Indra Nordemar

Félice Jankell bjöd inte in sin pappa till sitt storslagna bröllop i somras.

Annons
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Félice Jankell har gått i sin pappa Thorsten Flincks karriärspår och är i dag en etablerad skådespelare. Just nu är hon aktuell i nya teaterföreställningen "Sviten", där hon spelar den unga DJ:n Amanda.

I kvällens avsnitt Biancas är hon en av gästerna för att tala om sin nya roll, men också om sin uppväxt – och den förstörda relationen med sin pappa.

Félice Jankells avslöjande om pappa Thorsten Flinck

I somras gifte sig Félice Jankell med H&M-miljardären Nils Tham, som hon har sonen Winston med. Det blev ett minst sagt kändistätt bröllop men också högst hemligt i ett grönskande Toscana.

Men en som inte var bjuden var pappa Thorsten Flinck.

I Bianca Ingrossos talkshow berättar Félice mer om relationen.

Annons

– Jag är inte uppväxt med min pappa, alls. Utan mamma var ensamstående med mig och min syster, och pappa mådde inte så bra när jag växte upp. Han var missbrukare, säger hon och fortsätter:

– Att leva med en missbrukare, eller att ha det väldigt nära en, är en otrolig kamp och tar väldigt mycket på hela ens själ och hjärta. Men att också ha det när man är liten och går till skolan och alltid veta att det är en löpsedel och alltid bemöta det, det var jättejobbigt och jag tror också eftersom jag är storasyster, ville skydda Happy väldigt mycket och att jag ville skydda mamma.

"Det här låter hemskt, men..."

Hon menar vidare att hon än i dag är överbeskyddande över sina mamma Annika Jankell, och syster Happy som hon beskriver som "sitt syre, sin astmaspray", trots att hon egentligen inte har astma.

Medan Happy har kontakt med sin pappa, har det gått flera år sedan Felicé ens pratade med honom.

– Jag har inte pratat med min pappa på, det här låter hemskt, men elva år, avslöjar hon.

Annons

Med det sagt hördes de alltså inte av när hon varken gifte sig eller fick barn.

Foto: TT, Discovery+

Annons