Tidigare TV4-profilen till sjukhus – öppnar upp känslosamt: "Kräktes"

25 mar, 2022, 06:18 
https://image.svenskdam.se/jacob123.jpeg.jpg?imageId=8242143&x=23.239436619718&y=14.099216710183&cropw=49.295774647887&croph=36.553524804178&width=1318&height=1318
Jacob Johannesson
Suzanne Sjögren.

Programledaren Suzanne Sjögren tvingades åka ambulans efter en otäck händelse.

Annons

Suzanne Sjögren var en populär programledare på TV4-sporten, men för några år sedan kom beskedet att hon lämnar kanalen efter en jobbig tid.

– Egentligen hade det inget med TV4 att göra, jag var inte i behov av ett kanalbyte. Men jag grävde gropen själv, jag tackade ja till Nyhetsmorgon och sporten på morgonen. Och de tiderna tog ut sin rätt på mig, tillslut blev jag så utmattad, sa Sjögren till Hänt.

Men Sjögren gav inte upp och fortsatte programledarkarriären. Hon bytte till Viaplay och syns nu i kanalens sändningar. Hon har bland annat jobbat aktivt med vinter- och motorsport.

Suzanne Sjögren öppnar upp om problemen

Nu kommer dock Sjögren med ett ledsamt besked. Programledaren skriver att hon tvingades uppsöka ett sjukhus.

Recept.se Nyhetsbrev

”Efter 6 långa dagar på Mälarsjukhuset i Eskilstuna får jag nu åka hem. Jag vill rikta en enorm tacksamhet till de underbara människor som jobbar här. Både ni på akuten och på 7:an. Jag har blivit SÅ omhändertagen och jag har under nästan en vecka hört hur ni har tagit hand om andra patienter med samma omtanke och tålamod”, skrev och meddelar samtidigt att hon missar F1-premiären under helgen.

Annons

"Jag missar tyvärr F1-premiären på söndag men hoppas att kunna vara tillbaka snart, i världens roligaste jobb."

För Aftonbladet berättade hon sedan vad problemen berodde på.

– Jag drabbades av en inflammation på balansnerven som gjorde att jag en morgon inte tog mig ur sängen, kräktes, svimmade och fick åka ambulans, säger hon till tidningen.

Susanne Sjögren var tidigare gift med Anders Jensen. Ex-makarna var gifta under tre år och fick då dottern Izabelle. Jensen är i dag tillsammans med schlagerdrottningen Charlotte Perrelli.

Programledaren har tidigare blivit frågad om relation till Perrelli.

– Den är väldigt bra, Izabella har ju extremt många bröder nu, därför att min sambo har en son sedan tidigare som är lika gammal som henne, och sedan har vi ju Ben som är sju år gammal, har Suzanne sagt till Hänt.

Annons