Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tigers och Elins skilsmässa är nu klar

24 aug, 2010, 11:04 
Agneta Nisbeth
Annons
Tiger Woods och Elin är nu skilda.
Tiger Woods och Elin är nu skilda.

Tiger Woods och Elin Nordegren har skilt sig. Paret får gemensam vårdnad om barnen och Elin får ett antal miljoner dollar för besväret, exakt hur mycket är inte helt klart.

Skilsmässoprocessen är över, Tiger Woods och Elin Nordegren går skilda vägar och delar vårdnaden om barnen Sam Alexis, 3, och Charlie Axel, 18 månader. På Tiger Woods hemsida kan man läsa deras gemensamma uttalande:

– Vi är bägge ledsna över att äktenskapet är över och vi önskar nu varandra allt gott inför framtiden. För även om vi inte längre är gifta med varandra så är vi föräldrar till två underbara barn och deras lycka har varit och kommer alltid att vara av största vikt för oss bägge.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Plåster på såren

Både Tiger och Elin fanns på plats i domstolen i Bay County Circuit i Florida när skilsmässan blev klar. Men ögonvittnen på plats säger att de knappt talade med varandra. Det blev också klart att Elin nu kan få resa fritt med barnen, vilket säkert innebär att vi får se mer av henne hemma i Sverige. Tidningen People uppger att Elin kommer få allt mellan 100 miljoner till 500 miljoner dollar som plåster på såren för Tigers otrohet genom åren.

Läs även:

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures


Annons