Tiger tiger inte mer – ska be om ursäkt hos Oprah

tiger-woods

Tiger Woods ska be om ursäkt i Oprah Winfreys talkshow – för att han inte fullföljt sina plikter vid en viktig golftävling. Även frun Elin Nordegren uppges ska medverka.

Tiger Woods blev tvungen att dra sig ur sin medverkan i den viktiga golftävlingen Chevron World Challenge efter bilkraschen.

Nu ska han i Oprah Winfreys tv-show be om ursäkt inför miljoner tittare för att han inte fullföljt sina plikter vid golftävlingen, som han varit värd för i nio år.

Enda räddningen – att tala ut

– Jag är uppriktigt ledsen att jag varit oförmögen att fullfölja mina plikter som värd och spelare i den här viktiga tävlingen, skriver Tiger Woods på sin hemsida. Han tackar även alla sponsorer, personal och volontärer som jobbar med tävlingen. Dessutom tackar han sina fans för att de fortsätter stödja honom och tävlingen.

Sedan bilkraschen har Tiger hållit sig gömd hemma i familjens hem i Florida, men nu ska han enligt uppgift tala ut i Oprah Winfreys talkshow – och det tillsammans med frun Elin. Många runt golfstjärnan tror att det enda sättet för Tiger att rädda sin respekt och image efter otrohetsskandalen och bilkraschen är att just tala ut offentligt.

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: IBL