Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tiger Woods älskarinna talar ut i exklusiv intervju

28 dec, 2020, 06:00 
tiger woods älskarinna rachel uchitel elin nordegren
Hon blev världskänd när historierna om Tiger Woods kärleksaffärer började komma ut, nu talar hon ut i ny dokumentär.
Annons
Allt om Helena Seger!Brand logo
Allt om Helena Seger!

Livet rasade samman för svenska Elin Nordegren, 40, när det för tio år sedan uppdagades att hennes make Tiger Woods, 44, hade haft mängder med otrohetsaffärer och därefter var skilsmässan ett faktum.

I en kommande dokumentär om golflegendarens minst sagt turbulenta liv kommer hans före detta äslakrinna Rachel Uchitel, 45, att medverka framför kamerorna. I podcasten Juicy Scoop har hon tidigare berättat om beslutet att ställa upp på intervjun.

tiger woods älskarinna
Rachel Uchitel har gått vidare från jobbet som nattklubbsvärdinna.

– Jag känner att folk har betett sig så illa mot mig de senaste tio åren, sedan allt kom ut. Så jag känner att jag måste frigöra mig från de bojor det är att inte ha en röst. Jag måste få berätta hur allt har varit för mig. Jag tror inte folk inser hur det har varit för mig. Det har varit svårt för mig att leva mitt liv, för jag har fått en stämpel och inte fått chansen att tvätta bort den, sa Rachel i podcasten enligt Expressen.

Annons

Tiger Woods älskarinna talar ut om affären

I dokumentären, som kort och gott har titeln Tiger och har premiär i HBO den 10 januari, kommer Rachel berätta allt om hennes och Tigers förhållande, som pågick medan de båda var gifta.

– Här var han, i min säng, och han var min Tiger, säger hon i trailern till dokumentären.

Allt startade efter en blöt utekväll i november 2009, där han krockade sin bil på garageuppfarten och fick föras med ambulans till sjukhus. Det hade redan innan cirkulerat rykten om att han hade en affär med en nattklubbsvärdinna, men nu tog det fart på riktigt.

Tiger woods elin nordegren
Tio år har gått sedan skandalen och Elin Nordegren har nu en mer stabil relation till Tiger Woods. Här är hon med dottern Sam Alexis Woods och Woods nuvarande flickvän Erica Herman när de supportar Tiger Woods och sonen Charlie Woods vid PNC Championship i Orlando Florida.

Till slut kom allt upp till ytan. Rachel har berättat att hon först träffade Tiger Woods genom sitt ex, basebollproffset Derek Jeter, rapporterar Hollywoodlife. Först var de bara vänner menar hon, men sedan sågs de allt oftare i nattklubbsvärlden.

Efter skandalen slutade Rachel som nattklubbsvärdinna och driver numera en exklusiv butik med barnmode i New York.

Annons