Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tiger Woods älskarinna talar ut i ny dokumentär på HBO

11 jan, 2021, 17:00 
AvCHARLOTTE OSCARSSON
Rachel Uchitel, Tiger Woods, Elin Nordgren
En ny dokumentär om Tiger Woods har nyligen släppts på streamingtjänsten HBO. En av dem som medverkar är golfstjärnans älskarinna. – Jag var den den enda han någonsin har älskat.
Annons
GUIDE: Kom igång med Svensk Dam Plus!Brand logo
GUIDE: Kom igång med Svensk Dam Plus!

Världens mest omtalade golfspelare genom tiderna har haft ett häpnadsväckande liv med höga toppar som djupa dalar. Nu kommer det fram nya detaljer om stjärnans liv i dokumentären "Tiger" på HBO.

Dokumentären innehåller, bland annat, en lång intervju med Tiger Woods älskarinna. Kvinnan som stod i centrum för den stora sexskandalen, som briserade år 2009. I intervju påstår Rachel Uchitel att hon är den enda som Tiger någonsin har älskat.

Därför väljer Rachel Uchitel att berätta om Tiger Woods

Det här är första gången som Rachel Uchitel uttalar sig om otrohetsaffären.

Rachel berättar att Tiger Woods ska ha sms:at henne när han var fortfarande var gift med Elin Nordgren att hon var ”den enda han någonsin älskat”.

I podcasten Juicy Scoop avslöjar Rachel vad som fått henne att vilja berätta:

– Det har varit svårt för mig att leva mitt liv, för jag har fått en stämpel och inte fått chansen att tvätta bort den, säger hon.

Annons

Kärleksaffären blev offentlig när Tiger Woods bjöd in Rachel till Australian Open år 2009 efter att han ska ha sagt de omtalade orden ”Jag kan inte vinna om du inte är där”.

Därefter var det en reporter på National Enquirer som följde Rachel upp i hotellhissen och som sedan såg henne gå in på Tiger Woods svit.

Elin Nordengren och Tiger Woods omskriva bråk

Tiger Woods och Elin Nordegrens skilsmässa skakade verkligen om en hel värld år 2010.

Det var på Thanksgiving, år 2009, som Tiger Woods hade tagit sömntabletter och Elin Nordegren bestämde sig för att ringa upp Rachel Uchitel från hans telefon. Hon svarade ”Hey babe”.

Ett stort bråk utbröt och kulminerade när Elin Nordegren jagade Tiger Woods med en golfklubba och han kraschade med bilen in i ett träd.

I dag är Elin Nordegrens och Tiger Woods relation bättre, berättade svenskan i en intervju år 2014.

– Min relation till Tiger är inriktad på barnen. Det går riktigt bra och jag är så glad för det. Han är en fantastisk pappa, sa Nordegren till tidningen People.

Tiger Woods, Elin Nordgren
Foto: TT
Annons