Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Tiger Woods bad Elin och barnen om ursäkt

20 feb, 2010, 07:46 
Agneta Nisbeth
Annons
Tiger Woods med hustru Elin då det begav sig.
Tiger Woods med hustru Elin då det begav sig.

Nu har Tiger Woods äntligen talat ut. Under fredagen ställde golfstjärnan till med en presskonferens för att berätta sin syn på alla otrohetsaffärer. På plats fanns hans mamma Kutilda men inte hans hustru Elin Nordegren.

Tiger Woods bad alla inblandade om ursäkt på sitt länge emotsedda pressmöte, men han vägrade att svara på några frågor. Istället läste han innantill från ett papper och erkände flera gånger att han både begått fel och varit otrogen.

– Jag är djupt ledsen över mitt eget beteende. Jag vet att många undrat hur jag kunnat vara så självisk och skada min fru och mina barn så här, förklarade golfstjärnan.

Han berättade också att han försöker att rädda äktenskapet, men inte hur och om det fortfarande är möjligt.

– Det är bara något som rör mig och min fru Elin, sa Tiger.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

En annan sak som Woods tog upp var ryktena som förekommit rörande kvällen då Tiger kraschade sin bil i en stolpe och hela denna historia uppdagades. 

– Elin har absolut aldrig attackerat mig och det har överhuvudtaget aldrig förekommit våld i vårt äktenskap! Det gör mig arg att någon kunnat komma på ett sådant elakt rykte.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over

Annons