Tiger Woods efter olyckan: –Allting är mitt fel!

tigerwoods

Tiger och Elin med barnen Sam Alexis och Charlie Axel.

Tiger och Elin med barnen Sam Alexis och Charlie Axel.

Världens media har under förra veckan och i helgen aktivt följt familjen Tiger Woods och hans svenska hustru Elin. Det började med rykten om att Tiger skulle ha varit otrogen mot Elin, sen en bilolycka som slutade efter ett gräl med hustrun. Men nu klarar inte Tiger tiga gällande alla rykten…

Det är ingen hejd på eländet som drabbat golfproffset Tiger Woods. Först slog ryktena om en otrohetsaffär med amerikanskan Rachel Uchitel ner som en bomb. Några dagar senare råkade han ut för en dramatisk bilolycka utanför sitt hem i Florida.

Tiger Woods och hans svenska hustru Elin Nordegren har inte velat lämna några kommentarer kring olyckan. Men till sist lät Tiger publicera ett uttalande på sin hemsida.

– Allt är mitt fel och det är väldigt genant för både min familj och mig själv. Jag är mänsklig och jag är inte perfekt. Jag försäkrat att detta inte kommer att hända igen.

Berömmer svenska hustrun Elin

Han riktar också beröm till Elin.

– Den enda som bär ansvaret för olyckan är jag själv. Min fru, Elin agerade mycket modigt när hon såg att jag var skadad. Hon var den första att hjälpa mig när hon upptäckte vad jag råkat ut för. Allt annat är lögn, skriver golfikonen – och syftar givetvis på skvallret om att olyckan föregicks av ett uppslitande gräl som slutade med att Elin jagade ut honom ur huset med en golfklubba.

Som ett litet plåster på såren tillbakavisar åtminstone hans påstådda flamma Rachel Uchitel att de ska ha haft en romans.

–Gud förbjude att Tiger kraschade sin bil på grund av det här, säger Rachel Uchitel.

Av Camilla Spjuth Palve

Foto: Stella Pictures