Tiger Woods erkänner att han varit en dålig pappa

Tiger Woods erkänner att han varit en dålig pappa
Annons
Tiger Woods är nu åter ut på golfbanorna.
Tiger Woods är nu åter ut på golfbanorna.

Tiger Woods har haft en presskonferens i helgen. Där erkände golfaren att han varit en dålig pappa och att hans hustru Elin inte kommer komma till golfbanan för att se honom spela för första gången sedan otrohetsskandalen.

Annons

Tiger Woods gör nu allt för att försöka vinna tillbaka sympatierna för honom som golfare sedan otrohetsskandalen blev förstasidesstoff i julas. I helgen höll golfstjärnan en presskonferens under en halvtimma framför 260 frågivsa journalister från hela världen. Tiger gjorde sitt bästa på att försöka svara även på de svåraste frågorna. Han berättade bland annat hur förfärligt det varit att inte ha kunnat spendera julen med sin familj och att han inte varit den bästa av pappor.

Elin Nordegren kommer inte till tävlingarna.
Elin Nordegren kommer inte till tävlingarna.

– Jag vill vara en del av min dotters och sons liv. Det gör ont att ha missat min sons första födelsedag på grund av min behandling. Det är något jag troligtvis kommer ångra för resten av mitt liv.
Han berättade också att makan Elin Nordegren och barnen inte kommer att vara med i veckan då Tiger ska göra sin stora återkomst på golfbanorna och hoppas på att ta hem sin femte titel i Masters.

Av Agneta Nisbeth
Foto: All Over Press

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

8 kommentarer till “Tiger Woods erkänner att han varit en dålig pappa”

 1. Bittan skriver: 6 april, 2010

  Hörde på radion i samband med att han skall spela igen, att hans pappa har varit likadan med att vara otrogen. Det är kanske därför som hans mamma skall hålla skenet uppe och skyller Elin att inte ställa upp för sin man. Mamman menar att det är inget att göra stora ffärer om.
  Har alltid tyckt att Tiger ser ut som ett “stort” bortskämt barn!
  Tror att Elin har skinn på näsan och klarar sig utan honom, det finns säkert någon anna till henne bakom hörnet som det sägs.


 2. Marie-Ann skriver: 6 april, 2010

  Skitsnack!
  Jag såg hela presskonferensen. Det är er högst snedvridna tolkning av vad han sa. Att säga att man inte varit den bästa av pappor är inte detsamma som att säga att man varit dålig pappa, och sen sa han inte att han skulle ångra sin missade sons födelsedag, utan bara att det hade gjort ont för det är en tid som inte kommer igen.
  Ligger man inne på rehab kan man inte avbryta för en födelsedag, så ångra är totalt missvisande.
  Skvaller i all ära, men för sjuttsingen, dumförklara inte människor i er iver att få sälja nästa lösnummer


 3. IngegerdTigerWoodsdåligpappa skriver: 6 april, 2010

  Han var inte ens med när dottern döptes!
  Hustru och barn är bara ett spel för gallerierna


 4. signe skriver: 6 april, 2010

  Han är en skitstövel!!!. Han älskar varken Elin eller barnen för då hade han inte behövt alla dessa älskarinnor.Det han säger är bara tomma ord som inte säger något alls om hans känslor.Elin kommer aldrig att förlåta honom och jag tror det bästa för henne och barnen är att flytta långt från Tiger och starta ett nytt liv.


 5. Anna skriver: 24 april, 2010

  Han är en spelare och sexmissbrukare. Elin behöver hjälp att bli fri, han kommer ALDRIG att sluta, därför han söker kickar, och det får han INTE av fru och barn.


 6. Mariejeanne skriver: 16 december, 2010

  Just det, han söker kickar, golfen är en. Älskarinnor en annan. Han och Elin är olika som natt och dag utom då att Elin vikit ut sig några gånger och att Tiger i alla fall inte är alkis. De kan visserligen besöka varandras planeter men är i grunden inte förenliga. Elin kan nog vara en “bitch” också … Ingen av dem är så rolig. Men vem hade inte stått ut 4 år för några miljarder?! Tror ganska många gjort det! Inget dåligt kap, Elin!


 7. Mariejeanne skriver: 16 december, 2010

  PS) Och just det ja … Kommer ihåg när första barnet skulle döpas och Tiger inte kom för att han var “upptagen” vilket väl betydde en älskarinna … Huuu vad jobbigt, vilken typ!!


 8. Julia skriver: 16 december, 2010

  Det kan ju också bero på att Tiger inte är kristen, så för honom betyder inte dopet något. Han är ju buddist liksom sin mamma.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar