Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tiger Woods erkänner att han varit en dålig pappa

06 apr, 2010, 11:25 
Agneta Nisbeth
Annons
Tiger Woods är nu åter ut på golfbanorna.
Tiger Woods är nu åter ut på golfbanorna.

Tiger Woods har haft en presskonferens i helgen. Där erkände golfaren att han varit en dålig pappa och att hans hustru Elin inte kommer komma till golfbanan för att se honom spela för första gången sedan otrohetsskandalen.

Tiger Woods gör nu allt för att försöka vinna tillbaka sympatierna för honom som golfare sedan otrohetsskandalen blev förstasidesstoff i julas. I helgen höll golfstjärnan en presskonferens under en halvtimma framför 260 frågivsa journalister från hela världen. Tiger gjorde sitt bästa på att försöka svara även på de svåraste frågorna. Han berättade bland annat hur förfärligt det varit att inte ha kunnat spendera julen med sin familj och att han inte varit den bästa av pappor.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Elin Nordegren kommer inte till tävlingarna.
Elin Nordegren kommer inte till tävlingarna.

– Jag vill vara en del av min dotters och sons liv. Det gör ont att ha missat min sons första födelsedag på grund av min behandling. Det är något jag troligtvis kommer ångra för resten av mitt liv.

Han berättade också att makan Elin Nordegren och barnen inte kommer att vara med i veckan då Tiger ska göra sin stora återkomst på golfbanorna och hoppas på att ta hem sin femte titel i Masters.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Annons