Tiger Woods hand i hand med älskarinnan Rachel!

Tiger Woods hand i hand med älskarinnan Rachel!
Annons

Tiger Woods och Rachel Uchitel har umgåtts flitigt de senaste dagarna.

Tiger Woods och Rachel Uchitel har umgåtts flitigt de senaste dagarna.

Tiger Woods, 35 år, har hittills varit osynlig sedan sexskandalen briserade, men nu uppger källor till amerikanska TV-showen Entertainment Tonight att Tiger i helgen festat loss på en nattklubb tillsammans med älskarinnan Rachel Uchitel, 34.

Annons
Annons

Tiger Woods och Rachel Uchitel var första kvällen på en nattklubb och andra kvällen kom de hand i hand till ett privat party i Palm Beach, berättar källan till Entertainment Tonight.
Skulle nu detta vara  sant så kan man förmoda att sista ordet är sagt framför familjerådgivarna som varit sysselsatta med att reda ut Tiger Woods och 29-åriga Elin Nordegrens situation.
Fördel Elin, alltså, som har framför krav på både ekonomisk ersättning i större mått än vad några äktenskapord garanterar och dessutom ensam vårdnad av barnen, dottern Sam, 2 år och Charlie, x månader.

Av Eva Österlind
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

13 kommentarer till “Tiger Woods hand i hand med älskarinnan Rachel!”

 1. Anna-Karin skriver: 29 december, 2009

  Hoppas att Elin slipper sin man så fort som möjligt. Han är inte värd henne eller barnen. Om nu allt skvaller är sant så hoppas jag att hon
  så fort så möjligt skiljer sig och träffar någon ny som inte behandlar henne så som Tiger gjort.


 2. Christina Helsinki skriver: 29 december, 2009

  Har för länge sedan anat, att Tiger inte älskar Elin. På picsen ser det alltid ut som om att Elin klänger sig fast, medan Tiger inte bevärdigar henne en blick.

  Men att Parnevik uttalar sig att han borde be om ursäkt för att han presenterat paret för varandra, rörande idiotiskt, LOL


 3. Inger RozénChintohsblogg.se skriver: 29 december, 2009

  Den karlen kan inte vara mycket att ha!Fattar han inte att när pengarna är slut försvinner kvinnorna!


 4. Kristina skriver: 29 december, 2009

  Jag tror inte att han har förmågan att förstå vad han sysslar med.
  Desto lättare för Elin att släppa honom.


 5. Anna skriver: 29 december, 2009

  Vilken knöl!


 6. Mari-Anne Jakobsson skriver: 29 december, 2009

  Någon skrev en dag att hon tyckte Elin skulle hålla fast vid Tiger, och tänka på barnen, som kommer att sakna sin pappa! Tänk nåt så idiotiskt! Skall Elin offra sitt liv för en man som verkar ha helt andra intressen än att vara pappa. Barnen blir mycket lyckligare med en glad förälder. än 2 som grälar.


 7. Damen skriver: 29 december, 2009

  Korkad, illojal,klumpig!! Nu finns det väl inget annat än skilsmässa för Elin!? Så jädrans onödigt av Tiger. Var det värt att mista fru och barn för några sexaffärer. Så dålig stil!


 8. emma anderson skriver: 30 december, 2009

  Bilderna ni visar visar att ni använt PhotoShop eller dylikt program. Dessa bilder är FALSKA och era läsare borde veta det!!! Ni har sammansatt flera bilder för att skapa en där Tiger ser hemsk ut. Visst är vi svenskar ärligare än så?


 9. Bridget skriver: 30 december, 2009

  Hmm, tycker inte han ser ut som varken knöl, tiger eller korkad, utan mer som en siamesisk gorilla, där bara en hane får para sig med haremet. Eftersom pengarna lär tryta vid en skilsmässa och sponsorerna drar in underhållet återstår väl inte mycket av hans forna jag men å andra sidan glömmer folk fort och golfen behöver sin mästare då det ligger mycket pengar i potten, så you never know.


 10. Åse skriver: 31 december, 2009

  Han har spelat golf sen han var två år och matchats benhårt av sina föräldrar. Sådant skapar sällan harmoniska människor med en sund självbild – se t.ex på Michael Jackson, som är ett annat exempel på hårdmatchning.


 11. Inger RozénChintohsblogg.se skriver: 4 januari, 2010

  Ser att man plockat bort min kommentar!Den var inte farligare skrivet än Bridgets!


 12. Inger RozénChintohsblogg.se skriver: 4 januari, 2010

  Tiger visade sitt intresse för barnen att han inte var med på dop!


 13. artursdotterordleken.spaces.live.com skriver: 9 augusti, 2010

  Men låt killen hålla på! Idioter talar ju samma språk som andra idioter. Elin måste varit antingen blåst eller road av makens spektakelliv, hur har hon undgått att veta? Mig skulle han aldrig kunnat lura så länge eller omfattande!Eller trodde Elin att hon är för bra för att bedras ..? Kanske både egotrippade ..? Tur att man slipper!!!


Annons

Laddar