Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tiger Woods hand i hand med älskarinnan Rachel!

29 dec, 2009, 11:05 
Agneta Nisbeth
Annons

Tiger Woods och Rachel Uchitel har umgåtts flitigt de senaste dagarna.
Tiger Woods och Rachel Uchitel har umgåtts flitigt de senaste dagarna.

Tiger Woods, 35 år, har hittills varit osynlig sedan sexskandalen briserade, men nu uppger källor till amerikanska TV-showen Entertainment Tonight att Tiger i helgen festat loss på en nattklubb tillsammans med älskarinnan Rachel Uchitel, 34.

Tiger Woods och Rachel Uchitel var första kvällen på en nattklubb och andra kvällen kom de hand i hand till ett privat party i Palm Beach, berättar källan till Entertainment Tonight.

Skulle nu detta vara  sant så kan man förmoda att sista ordet är sagt framför familjerådgivarna som varit sysselsatta med att reda ut Tiger Woods och 29-åriga Elin Nordegrens situation.

Fördel Elin, alltså, som har framför krav på både ekonomisk ersättning i större mått än vad några äktenskapord garanterar och dessutom ensam vårdnad av barnen, dottern Sam, 2 år och Charlie, x månader.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Eva Österlind

Foto: Stella Pictures

Annons