Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tiger Woods: Ja vi är ett par!

19 mar, 2013, 08:38 
Agneta Nisbeth
Annons

Golfstjärnan Tiger Woods har valt att själv berätta om sin nya kärlek – slalomstjärnan Lindsey Vonn som för övrigt nästan är en kopia av exhustrun Ein Nordegren.

För några veckor sedan var det några tidningar som påstod Tiger Woods var på väg att återförenas med sin svenska exhustru Elin Nordegren. Så var verkligen inte fallet, för nu berättar Tiger, 37, att han har en ny kärlek i sitt liv, den alpina stjärnan Lindsey Vonn, 28.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Vi har varit kompisar ett tag, men under de senaste månaderna har vi kommit varandra närmare och nu är vi tillsammans, skriver stjärnan själv på sin Facebooksida.

Tiger berättar också att hans golfspelande går allt bättre. Dessutom lägger han upp nya bilder på sig och flickvännen på Facebook, som ni kan se i den här artikeln.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Tiger Woods/Facebook

Annons