Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tiger Woods ökända Florida-hem till salu

16 jan, 2016, 17:53 
Annons
Elin-Tiger-woods-hem

Tiger Woods köpte huset år 2000 för $ 2.475.000. På den tiden hade det åtta sovrum, nio badrum. Det har renoverats sedan dess. År 2012 värderades bostaden till $ 2.200.000, även om det inte avslöjats vad nye ägaren, Bubba Watson, betalat.

bubba-watson

Strax efter att det att han vann Masters och $ 1,4 miljoner i 2012, firade golfproffset Bubba Watson genom att köpa det ökända Florida-huset, som varit skådeplatsen för Tiger Woods mycket omskrivna bilolycka – kraschen som ledde till hans skilsmässa från Elin Nordegren och en sönderfallande golfkarriär.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
tiger-woods

Även om Watsons köp av hemmet inte offentliggjordes, berättade han senare i en intervju för Golf.com att han gillade säkerheten i området, en “gated community”. Nu är huset till försäljning igen.

Annons