Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tiger Woods om sveket mot Elin

03 dec, 2009, 15:01 
Av
Svenska Elin Nordegren gifte sig 2004 med golfstjärnan Tiger Woods och tillsammans har de två söta barn. Men familjelyckan har minst sagt den senaste veckan tagit en oväntad vändning…
Annons

 

Det är inte mycket kvar av Tiger Woods helylleimage. Nu växer det istället fram en bild av en otrogen man som svikit sin svenska hustru Elin och de två små barnen Sam och Charlie. Inte ens vännerna vill kännas vid Tiger efter hans snedsprång.

– Jag har tappat all respekt för honom, säger parets vän Jesper Parnevik.

Fler kvinnor träder fram

Att Tiger Woods utpekade älskarinna Rachel Uchitel förnekar att hon varit intim med golfstjärnan hjälper föga när nu ytterligare kvinnor skakats fram ur kulisserna. 24-åriga cocktailservitrisen Jaimee Grubbs uppger nu att hon haft en relation av det hetare slaget med Tiger. Uppenbarligen har golfikonen stora problem med att hålla fingrarna ur kakburken. Kanske inte så konstigt om det visar sig att det faktiskt är sant att Elin faktiskt har jagat sin otrogne make med en golfklubba.

Han har mycket att bevisa

Tiger försöker nu desperat att rädda situationen genom att lägga ut ett ångerfullt brev på sin hemsida.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

“Jag har svikit min familj och jag ångrar mina övertramp av hela mitt hjärta… Jag ska sträva efter att bli en bättre person och att bli den make och far som min familj förtjänar.” Frågan är om det verkligen räcker? Tiger Woods har mycket att bevisa!

Foto: TT

Annons