Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tilde börjar skrika på kollegan i TV4 – tittare rasar: ”Stackars Henrik”

12 apr, 2024, 11:00 
Tittarna tycker Tilde de Paula går för långt i Efter fem.
Annons

Tilde de Paula har i flera decennier varit en av TV4:s stora stjärnor. Med sin erfarenhet är hon också en storfavorit hos tittarna, vilket bäddade för att hon för några år sedan kunde sjösätta sitt eget aktualitetsprogram "Efter fem" i kanalen.

6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!Brand logo
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!

Programmet har blivit något av en succé. Självklart är det inte bara Tildes förtjänst, utan hon har fått stor hjälp av de omtyckta kollegorna Axel Pileby, Henrik Alsterdal och Anna Brolin.

– Jag är väldigt glad i mitt jobb. Det är det bästa efter att få vara med min familj. Jag mäter karriären efter hur roligt jag har och hur glad jag är när jag jobbar. Och det är toppen, säger Tilde de Paula till Aftonbladet.

Annons
Tilde de Paula
Tilde de Paula är en av TV4:s största stjärnor och rattar sedan flera år tillbaka programmet Efter fem.Karin Törnblom/TT

Tildes säger ifrån: ”Inte störa”

Kollegorna har kommit väldigt nära varann. Förutom att vara bra kollegor, är de goda vänner privat och det är inte helt ovanligt att man får se TV4-profilerna hylla varandra i sociala medier.

Vänskaperna har också gjort att man blivit bekväma med varandra. Då kan det ibland bli att en viss jargong lyser igenom i rutan, något som hände under gårdagens Efter fem när Tilde röt ifrån när Henrik började prata samtidigt som Amadou från Visby skulle lösa en Rubiks kub.

Annons

– Gud snälla, han måste få koncentrera sig! Inte störa, sa Tilde de Paula.

Tittarnas ilska: ”Stackars Henrik”

Några av tittarna tyckte dock att Tildes ton var onödigt hård. I programmets kommentarsfält riktas nu en viss kritik mot den annars så folkkära och omtyckta programledaren.

”Stackars Henrik. Tilde skriker på honom i direktsändning och i princip förödmjukar honom inför alla”, skriver en person.

”Henrik försökte bara få intervjun att rulla på, hon skriker på honom i direktsändning att han inte skulle ”avbryta”, skriver en annan.

Tilde de Paula
Tilde de Paula får kritik för sin markering mot kollegan Henrik Alsterdal i TV4.TV4

Foto: TT/TV4

Annons