Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tilde de Paula Eby bekräftar – TV4-programmet läggs ner: "Har ingen aning"

22 apr, 2024, 06:00 
Tråkiga nyheter från Tilde de Paula Eby.
Annons

Med åren har Tilde de Paula Eby blivit en riktig tittarfavorit på TV4. Och det har bara blivit mer och mer Tilde i rutan sedan hon 2019 var med och drog igång nyhetsprogrammet Efter fem på kanalen.

Men nu kommer tv-stjärnan med ett dystert besked om framtiden på TV4.

Agneta Sjödins ärliga ord om relationen till Tilde de Paula EbyBrand logo
Agneta Sjödins ärliga ord om relationen till Tilde de Paula Eby

Tilde de Paula bekräftar: programmet läggs ner

Förutom att Tilde syns regelbundet i Efter fem, har somrarna varit en bra tv-säsong för alla som uppskattar henne i rutan.

Sedan 2021 har Tildes egna självbetitlade talkshow sänts under somrarna, direkt från Junibackens vackra terass i Stockholm.

Annons
Sanna Nielsen, Tilde de Paula Eby och Pernilla Wahlgren under inspelning av talkshowen Tilde
Det blev många skratt i Tildes soffa.Karin Törnblom/TT

Under säsongen har hon fått sällskap av stora namn såsom Sanna Nielsen, Björn Skifs, Orup, Renée Nyberg och Lotta Engberg. Men programmet kommer inte tillbaka i sommar, bekräftar Tilde själv för Hänt.

– Vi bestämde förra sommaren i och med att det är en sån sportsommar så kommer inte vi köra i sommar. Det finns bara så mycket tv-tid man kan lägga på en sommar. Det här blir en bra sommar att pausa på, säger hon till sajten och fortsätter:

– Jag vet inte om det kommer tillbaka eller inte, jag har ingen aning. det är ett sånt kul program att göra, men det är inte jättedumt att vara ledig heller.

Annons

Frågetecknet efter Tilde de Paulas och Lotta Engbergs avhopp

Tilde är inte den enda programledaren som kommer lysa med sin frånvaro i sommar. I fjol meddelade ju sommardrottningen Lotta Engberg att hon hoppar av Lotta på Liseberg efter hela femton säsonger. Vad som ersätter de båda programmen i rutan, återstår att se.

Men på SVT rullar i alla fall Allsång på Skansen enligt plan, och Pernilla Wahlgren är tillbaka på Sollidenscenen efter succén för en andra säsong!

Foto: TT/TV4

Annons