Tilde de Paula Eby och Peter Jihdes återföring – bilden avslöjar sanningen om relationen!

tilde de paula eby och peter jihde i efter fem

TT
Tilde de Paula Eby och Peter Jihde utgjorde länge en folkkär duo i TV4:s Nyhetsmorgon. Men nu var det längesen vi fick se dem i ett gemensamt tv-program. Därför blev Peter Jidhes plötsliga entré i Efter fem otroligt uppskattad!

En populär, och saknad, programledarduo! Tilde de Paula Eby och Peter Jihde är två av Sveriges mest folkkära programledare, och i många år såg vi dem sida vid sida i TV4:s populära Nyhetsmorgon. De har även guidat tv-tittarna mellan glamourösa pardanser i långköraren Let's Dance.

Reaktionerna på Tilde de Paulas och Peter Jihdes återförening

Men när Peter valde att lämna TV4 och gå över till konkurrenten Nent Group, där han bland annat leder programmet På gränsen med Peter Jihde, splittrades partnerskapet och nuförtiden syns Tilde ensam i Efter fem. Men i veckan ägde den stora återförening rum – till tittarnas stora glädje. De älskar att se Tilde och Peter tillsammans framför kameran.

Så här lät såg det ut på Efter fems Instagramkonto, efter torsdagens stora överraskning.

”Kul att se er tillsammans igen, även om det var en väldigt kort stund.”

”Saknar er i rutan tillsammans.”

”Kul att se Peter Jihde igen. Han var en bra programledare. Ni verkade vara ett bra team tillsammans. Tilde du får väl övertala honom att komma tillbaka till TV4.”

”Radarparet Peter och Tilde!! Underbara!!”

”Peter och Tilde = dreamteam”

Efter fem har mottagits väl av publiken, och i programmet ser vi Tilde de Paula Eby ihop med folkliga ansikten som Henrik Alsterdal, Anna Brolin och Axel Pileby.

Tilde de Paulas egna ord om Peter Jidhe

Peter var inbjudan för att tala om sin resa i USA – där han åkte runt för att prata med olika invånare om det stundande presidentvalet. Och Tilde verkade glad över att äntligen få in sin parhäst i TV4-studion igen.

”Peter!!! Kärt återseende”, skriver Tilde de Paula på sin privata Instagram.

Foto: TT, Instagram