Tilde de Paula Ebys hemliga lyxresa med sonen – borta från tv-rutan

Tilde de Paula Ebys hemliga lyxresa med sonen – borta från tv-rutan

Foto: TT/Skärmdump Thomas de Paula Eby, Instagram

Oj, vad härligt!

6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!
0:40

Efter reklamen: 6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!

(0:40)

Slå på ljud

Tilde de Paula Eby har massvis av bollar i luften – så många att tiden knappt räcker till! Hon har till och med försvunnit periodvis från sitt älskade Efter fem, för att hon helt enkelt inte hinner med.

Tänk vad skönt att Tilde nu kan unna sig lite ledigt – hon har nämligen tagit en resa till solen!

Exklusiva orten

Under helgen befann sig Tilde på spanska ön Mallorca – ett riktigt favorittillhåll för TV-profilen. 2016 slog hon slag i saken, och köpte en rysligt lyxig lägenhet, strax utanför Palma.

– För mig var det jätteviktigt att det var ett spanskt område som kändes genuint spanskt, har Tilde tidigare sagt i podcasten Hasse Aro på resa.

Så härligt för Tilde att hon kan åka iväg på en spontan semester till sin alldeles egna bostad! Enligt Svensk Damtidnings ögonvittne befann sig Tilde på den mycket exklusiva stranden Illetas.

Det är ett av öns äldsta och mest exklusiva turistmål, och det är inte något som lockar till sig de stora massorna. Härligt avskilt för Tilde!

På resa med sonen

Uppgiftslämnaren berättar att Tilde såg ut att njuta rejält av semester, och skyddade sig från solen med en vit solhatt. Sonen var med på resan, och Tilde satt och spanade på honom när han badade, när hon själv inte badade med honom förstås.

Tilde har inte berättat precis vart lägenheten ligger, men man kan anta att den finns i närheten.

– Halva grejen är en enorm takterrass. Där kommer jag busa med ungarna, ligga under ett parasoll och läsa och ha härliga middagar med vännerna, sa hon till Aftonbladet 2016.

Mallorca har länge haft en speciell plats i Tildes hjärta. Hon har berättat att hon redan 1999 förälskade sig i ön, när hon var på jobbuppdrag där som resereporter.

Denna resa har hon inte dokumenterat på sociala medier, men hon har tidigare visat upp sin vackra terrass.

Vi hoppas att Tilde har fått vila upp sig på sin välförtjänta solsemester!

Foto: TT/Skärmdump Thomas de Paula Eby, Instagram