Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tilde de Paula får förstärkning i Efter fem – visar upp nykomlingen i gänget

19 sep, 2022, 17:30 
https://image.svenskdam.se/image-8677472?imageId=8677472&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=67.31&x=0&y=10.58
Indra Nordemar

Nu får Efter fem-gänget lite extra hjälp på traven!

Annons
Här är profilerna i "Efter fem"Brand logo
Här är profilerna i "Efter fem"

Efter fem har de senaste åren kommit att bli ett av svenskarnas favoritprogram, mycket tack vare de eminenta programledarna Tilde de Paula Eby, Anna Brolin, Henrik Alsterdal, Axel Pileby och Maximillian Artell.

Men det är många gånger som tittarna på senare dar varit frågande till varför någon hela tiden har saknats. Ja, det har varit både semestrar blandat med andra jobb som gjort att någon av de fem lyst med sin frånvaro under vissa perioder.

Men nu är de alla tillbaka i rutan – och de har dessutom fått förstärkning!

Tilde de Paulas och Anna Brolins frånvaro i Efter fem

Att arbeta med ett aktualitetsprogram som Efter fem verkar inte vara det enklaste av arbeten. Det krävs en hel del förberedelser till sändningarna där vad som helst ändå kan hända. Det är direktsänt och ibland sker sådant som inte går att förutspå, som teknikstrul eller att någon blir sjuk eller skadad.

Annons

Som tur är ansvarar programledarproffsen Tilde och Anna för olika dagar, med sina lika proffsiga kollegor Axel, Henrik och Maximillian. Därför kan de backa upp för varandra vid oförutsägbara händelser.

Men under en längre tid var Anna borta då hon var upptagen med att spela in Farmen, och strax efter det hade Tilde fullt fokus på valet – som tur är klarade Efter fem-gänget det galant ändå. Men det skadar trots allt inte med lite extra hjälp.

Efter fem-gängets nya "kollega"

Att sommaren är slut innebär ju inte bara återgång till jobb, det innebär även för många att återgå till skolan, och för vissa en slags mix av dem båda. Ja, nu är det många elever som påbörjar sin prao – och det gör nu Julia på Efter fem!

"Tjoho vilket gäng! Idag är kvällens trio förstärkt av vår praoelev Julia!", skriver gänget på Efter fems Instagramkonto.

Kul!

Foto: TT, Instagram

Annons