Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tilde de Paula förnekade relationen med Runar Söögard – var förlovade: "Känsligt läge"

23 aug, 2023, 12:30 

Nu berättar Runar om relationen med Tilde de Paula Eby.

Annons

Runar Söögard är ett välkänt namn, inte minst tack vare hans långa relation med schlager-stjärnan Carola Häggkvist. Men det var inte den första kända damen som fångade hans hjärta.

Innan han träffade Carola hade han en relation med TV4-stjärnan Tilde de Paula.

Amadeus Sögaards ord om relationen mellan Carola och Runar: ”Inte asbra…”Brand logo
Amadeus Sögaards ord om relationen mellan Carola och Runar: ”Inte asbra…”

Runar Söögard om hjärtesorgen efter Tilde de Paula

När Runar och Tilde fångades på bild mer frekvent, började pressen givetvis spekulera i om Amors pilar träffat de bägge.

Från Tilde var svaret dock konsekvent:

Annons

– Nej. Ärligt talat så är jag rätt trött på den frågan och spekulationerna.

Men 2020 skrev Runar sina memoarer, och berättade mer om relationen till Tilde. Där berättade han att de till och med var förlovade, innan han plötsligt blev lämnad av Tilde.

– Det var första gången i mitt liv som jag hade riktig kärlekssorg och det var även första gången som jag drack mig riktigt packad, säger han nu till Aftonbladet.

Därför mörkade Tilde de Paula relationen med Runar Söögard

Han beskriver det som "hemska veckor", men varför det tog slut har Tilde aldrig uttalat sig om. Faktum är, att hon inte uttalat sig om relationen överlag, och den har flugit många under radarn.

Annons

År 2020 berättade Runar för Aftonbladet om känslorna inför att hans före detta aldrig ville bekräfta den relation han talat så gott om.

– Olika personer har olika saker man inte vill ska komma ut. Det var också ett känsligt läge för henne, hon hade tre barn med två olika pappor. Sedan att hon dementerade och sa att vi aldrig hade varit tillsammans, det är något som hon gjorde och som jag inte kan ha några synpunkter på.

Tilde de Paula Eby och Runar Söögard kramas

Foto: TT

Annons