Tilde de Paula hånad framför alla – tv-profilens diss i rutan

Tilde de Paula hånad framför alla – tv-profilens diss i rutan

Tilde de Paula och Tomas Ledin får sig rejäla kängor under den stora konserten.

SE KLIPPET! Här tröttnar Iggy Pop på Tilde de Paula Eby
0:31

Efter reklamen: SE KLIPPET! Här tröttnar Iggy Pop på Tilde de Paula Eby

(0:31)

Slå på ljud

Tilde de Paula leder aktualitetsprogrammet Efter fem i TV4 där hon och kollegorna varje vardag förmedlar nyheter, av både allvarlig och något mer lättsam karaktär.

Programmet har blivit omåttligt populärt och kammade i fjol hem sin fjärde kristall – något som inte är främmande för Tilde som vid det här laget tilldelats priset i kategorin Årets kvinnliga programledare hela fem gånger.

Ja, Tilde är en veteran inom branschen och syns ofta i TV4:s populäraste sändningar. Häromveckan var hon programledare för Polarprisgalan, och i helgen dök hon upp i rutan som konferencier på Tomas Ledins jubileumskonsert – där hon fick sig en känga.

Kungen och drottning Silvia på konserten

Den kombinerande födelsedags- och jubileumsfesten ägde rum i våras. Tomas Ledin firade då 70 jordsnurr samt 50 år som artist – och det blev då till en helt konsert på Avicii arena.

Flera kändisar närvarade, även kungen och drottning Silvia, och det var både artister och komiker på scen, som slängde en å annan diss åt både Tomas och Tilde.

Hampus Nessvold är känd från serien Trevlig helg på SVT som han gör med Johanna Nordström. Hampus spelar där en karaktär vid namn Tessan, som dök upp mitt under konserten.

"Tessan" på scen på Tomas Ledins jubileumskonsert. Foto: TV4

Komikerns hån mot Tilde de Paula och Tomas Ledin

Plötsligt reser sig "Tessan" upp i publiken och börjar skråla högt om hur kul det är med minneskonsert:

– Det där hade han gillat, Tomas! Han skulle ha bilvit glad om han visste att det blev sånt jävla ös på hans minneskonsert. Tänk att Tomas skulle ha firat 70 år som artist om han fortfarande fanns bland oss, galet, säger hon.

Hon syftar då på att Tomas som står på scen egentligen är ett hologram, som "Abbatarerna".

– Det är otroligt vad de kan göra med tekniken nu för tiden, de kunde ha gjort honom lite yngre i och för sig...

Tilde flikar då in.

– Förlåt men nu måste jag faktiskt be er att dämpa er något, vi försöker faktiskt ha en konsert här.

– Det är hon som fick sparken från Nyhetsmorgon, brister "Tessan" ut och får i samma veva reda på att "Sensuella Isabella" in finns med på spelschemat, och springer därför ut på scen för att själv framföra låten:

– Flytta på dig tjej-Hellenius, och ta med dig Abbataren!

Foto: TV4