Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tilde de Paula helt borta från tv-rutan – TV4:s mystiska tystnad

21 jan, 2022, 06:00 
AvIndra Nordemar

Tilde de Paula har försvunnit från Efter fem. Nu undrar tittarna var hon är.

Annons
Här är profilerna i "Efter fem"Brand logo
Här är profilerna i "Efter fem"

Tilde de Paula leder det populära aktualitetsprogrammet Efter fem i TV4 där hon och kollegorna varje vardag förmedlar nyheter, av både allvarlig och något mer lättsam karaktär.

Tilde delar programledarrollen med Anna Brolin och under vissa sändningar är någon utav dem ledig. Men nu har Tilde lyst med sin frånvaro så pass länge att tittarna börjat undra – var är hon?

Tilde de Paula plötsligt borta från Efter fem

Programledarduon har tillsammans med killtrion Maximilian Artell, Axel Pileby och Henrik Alsterdal lett Efter fem till att bli en storsuccé som varje vecka ses av miljontals tittare.

I fjol kammade gänget hem en kristall i kategorin "Årets nyheter- och aktualitetsprogram". Och Tilde har blivit utsedd till "Årets kvinnliga programledare" på Kristallengalan hela fem gånger.

Annons

Bevisligen är hon en av Sveriges mest framstående och uppskattade programledare, men nu har hon plötsligt försvunnit från Efter fem.

Tilde de Paulas mystiska frånvaro – alla undrar

Ofta delar hon bilder på Instagram inför den aktuella sändningen, men hennes senaste bild från studion är den 6 januari. Och hon har varken synts till i programmet eller på Efter fems Instagram-sida.

I kommentarsfälten är det nu många som frågar sig var hon tagit vägen.

"Var är Tilde? Har hon slutat?"

"Jag undrar ändå var Tilde är? Måste ha missat något”

"Bästa programmet, men saknar Tilde"

"Fortfarande inget svar på var Tilde är någonstans?"

Varken redaktionen, TV4 eller Tilde själv har gett något svar – och bland följarna spekuleras det i om hon eventuellt deltar i något annat program som inte offentliggjorts ännu.

En sak är i alla fall säker – hemlighetsmakeriet är stort! Förhoppningsvis är hon tillbaka i rutan inom en snar framtid.

Foto: TT, TV4

Annons