Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tilde de Paula om verkliga relationen med David Hellenius

03 jun, 2020, 18:00 
Ellen Myrgård Lindén
thilde de paula om relationen med david hellenius tv4
Det blir inget mer Let's Dance för Tilde de Paula Eby och David Hellenius. Nu sätter det punkt för sitt mångåriga samarbete men vi vet hur relationen ser ut när kamerorna är avstängda!
Annons
Titta – är du längre än kungafamiljen?Brand logo
Titta – är du längre än kungafamiljen?

När årets upplaga av Let’s Dance nådde sin final stod artisten John Lundvik och Linn Hegdal som vinnare. Men det var inte bara finalparet som fick uppmärksamhet den här kvällen.

Tilde de Paula Eby, 47, och David Hellenius, 46, meddelade nämligen att de slutar som som programledare för den populära fredagsunderhållningen.

Ett besked som chockade många.

Tilde och David överraskade alla i direktsändning

– Något som också är väldigt speciellt för oss, Tilde, är att det är sista gången som vi leder det här programmet, sa David Hellenius mitt i direktsändning och man kunde nästan höra hur publiken drog efter andan.

thilde de paola david hellenius
Tilde de Paula Eby och David Hellenius har varit ett uppskattat par i rutan men nu sätter de punkt för Let’s Dance.

– Det finns en tid för allt och nu även för vår resa i ’Let’s dance’! Det är ett beslut vi har kommit fram till tillsammans, jag och David älskar ju att jobba ihop! Det som är positivt med det hela är att det är bra att fler kommer få uppleva hur kul det är att programleda ’Let’s dance’!, har Tilde sagt till Aftonbladet.

Annons

Men det är knappast så att programledarduon kommer att tappa kontakten i detta. Tilde och David har nämligen en privat relation och umgås ofta när kamerorna är avstängda.

– Vi har ju känt varandra sedan vi var superunga, i början av 20-årsåldern. Jag har alltid tyckt jättemycket om honom. Han är en väldigt, väldigt nära vän. Det är han – och hans fru, Renée, berättade Tilde i podcasten Nemo möter en vän.

– Jag tror att jag hörs mer med David under en dag än jag hörs med min man. För att vi jobbar ihop också.

Dessutom avslöjar hon att David är den roligaste personen hon känner.

– Jag vill gärna skratta varje dag. Man gör inte det jämt. Men om man hänger med David får man verkligen skratta varje dag. Det är superkul.

Foto: TT

Annons