Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tilde de Paulas besked med maken Thomas – efter 15 år ihop

12 apr, 2024, 04:30 
Tilde de Paula Eby och Thomas Eby
Tilde de Paula Eby och maken Thomas Eby har fattat ett beslut.
Annons

Tilde de Paula Eby har varit gift med Thomas Eby sedan 2012. De har ett barn gemensamt, dottern Iliyah (Tilde har tre barn från tidigare förhållanden).

Agneta Sjödins ärliga ord om relationen till Tilde de Paula EbyBrand logo
Agneta Sjödins ärliga ord om relationen till Tilde de Paula Eby

Tilde de Paula Ebys beslut med maken Thomas

Ett förhållande blir lätt vardag, något som skrämmer Tilde. I en intervju med Amelia berättar hon om hur hon och Thomas gör för att hålla kärleken vid liv.

Tilde de Paula Eby
Så viktigt att ta hand om varandra!TT

– Rosenblad på sängen är inte riktigt min grej. Däremot tycker jag att det är sjukt romantiskt att min man kommer med kaffe på sängen till mig varenda morgon. Att han orkar fortsätta med det år efter år. Det gulligaste av allt var att förra gången min man var på en turnésväng vaknade jag av att vår yngsta son kom in med en kopp kaffe. ”Nu när pappa är borta ska jag göra det.” Han är inte lika ihärdig som sin far och kom in en gång, sedan var det klart, säger Tilde till Amelia.

Annons

Thomas och Tilde har också fattat ett gemensamt beslut om att hålla nere på serietittandet. De prioriterar att umgås i stället.

– Netflix är en sådan jäkla relationsdödare. Jag kan också kolla på en serie, men det blir för tråkigt när man bara sitter bredvid varandra. Därför är det så värt att bara gå ut och ta ett glas öl eller vin. Eller åtminstone lägga bort alla lurar och sätta sig vid köksbordet, säger Tilde.

Tilde de Paula Eby: "Var rädd för kärleken"

Thomas och Tilde träffades första gången efter en show med Orup och Lena Philipsson. Året var 2009 och då råkade hamna vid samma bardisk.

Timingen var märklig för Tildes del.

– Jag hade slutat att tänka i termer som “tvåsamhet” och “för resten av livet”, berättar hon. Jag mådde bra, kände mig stark, trivdes på jobbet och hade fantastiska vänner. Men jag var nog rädd för att utsätta mig för kärleken igen, rädd för att misslyckas och bli besviken. Hellre levde jag ensam med mina tre underbara barn, har Tilde berättat för Hemmets journal.

Annons