Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tilde de Paulas chockbesked – lämnar TV4

21 okt, 2022, 17:38 

Tilde de Paula berättar om beslutet i fredagens avsnitt av Efter fem.

Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Tilde de Paula Eby, 49, har jobbat på TV4 i hela 25 år och synts i flera olika program – bland annat som programledare i både Let's Dance och Nyhetsmorgon.

Sedan 2019 är hon även en av programledarna för Efter fem, tillsammans med Anna Brolin, Axel Pileby, Maximilian Artell och Henrik Alsterdal.

Sommaren 2021 hade dessutom programledarens egna talkshow, som är döpt efter henne själv, premiär i TV4. Satsningen blev en succé och det blev därmed en andra säsong i år.

Annons

Tilde de Paulas chockbesked – lämnar TV4

Tilde har alltid varit tydlig med att hon trivs otroligt bra på TV4, men i slutet av fredagens avsnitt av Efter fem ger hon ett besked som för många kommer som en chock.

Hon ska nämligen lämna TV4 – i en hel månad.

– Jag tänkte bara berätta det att eftersom att jag har jobbat på somrarna nu de senaste somrarna, gjort mitt lilla pratprogram, så har jag inte kunnat vara ledig, inleder Tilde.

– Så jag går nu på en lång novembersemester istället.

Tilde tar en välförtjänt semester!

Kollegorna: "Kommer sakna dig något fruktansvärt"

Henrik flikar då in med att Tilde är så värd denna semester efter allt hårt arbete, men understryker samtidigt att det kommer vara tomt utan henne.

Annons

– Vi kommer sakna dig något fruktansvärt här.

Tilde svarar att hon kommer sakna kollegorna och tittarna, men att det ska bli fantastiskt skönt att bara ta det lugnt med familjen i några veckor.

Kollegorna kommer givetvis sakna Tilde.
Annons