Tilde de Paulas ord efter otäcka bilderna – vännerna sluter upp

Tilde de Paulas ord efter otäcka bilderna – vännerna sluter upp

Foto: TT/Skärmdump, Instagram

Nu stöttar kändisarna Magdalena Graaf efter hennes otäcka olycka.

Svenska kändisar – då och nu!
1:26

Efter reklamen: Svenska kändisar – då och nu!

(1:26)

Slå på ljud

Olyckan har varit framme för Magdalena Graaf, som i dagarna var med om något riktigt tråkigt.

Plötsligt föll hon ihop i sitt hem, men mår som tur är nu bättre. Spåren efter olyckan är däremot högst påtagliga, och nu sluter alla kändisvännerna upp.

Anna Brolins nya jobb! TV4:s besked om profilens framtid i Efter fem

Hade änglavakt

Det är en rejäl blåtira som pryder den forna fotomodellens ansikte. Det var ett blodtrycksfall som låg bakom fallet, som enligt henne är en biverkning till de hjärtmediciner hon tar.

Magdalena skulle resa sig ur sängen, när hon kroppen inte riktigt hängde med:

– Ställde mig upp för fort när jag skulle kliva ur sängen. Måste sitta på sängkanten och vänta en stund, blir läxan efter detta, skriver Magdalena Graaf på Instagram.

Och även om skadan ser riktigt smärtsam och jobbig ut, menar hon att hon kom undan lindrigt, och beskriver det som änglavakt. Det hela hade nämligen kunnat gå betydligt värre till:

– Landade på pannan i ”sittande” läge. Tur att jag inte han ställa mig upp helt, för då hade jag landat på en glaskant, fortsätter hon i inlägget.

Sanna Nielsen ställd i direktsändning – efter fräcka sexanspelningen

Kändisvännernas stöd

Nu delar Magdalena en ny bild på skadan, och visst ser det skrämmande ut.

Ögat har svullnat mer än när hon först berättade om händelsen, men hon skriver att det faktiskt inte är så smärtsamt som det kanske ser ut.

Det konstigaste med min skada är att det inte tar ont alls. Inte ens när det "hände. Lite stramt över ögat, men ingen värk eller bultande" Skriver hon på sin blogg.

Men trots de lugnande orden är vännerna i kommentarsfältet chockade:

"Men 😱 @graafmagdalena !!! Stackars stackars… hoppas du fortsatt slipper smärta ❤️🩹" Skriver en chockad Tilde de Paula Eby.

"Aj!!! Jag föll raklång och slog i huvudet i en marmorhörn. En cm från ögat. Så nog har vi änglavakt alltid. Eller tur! 😅 Krya på dig!" Kommenterar Malin Berghagen och delar med sig av sin egna fallolycka.

"Men lilla vän.. stackare. Stor kram ❤️❤️" Stöttar Åsa Ingrosso.

Foto: TT/Skärmdump, Instagram