Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tilde de Paulas program läggs ner – bekräftar TV4:s trista beslut

03 jun, 2024, 15:00 
Tilde de Paula bekräftar själv den tråkiga nyheten.
Annons

Tilde de Paula är en av Sveriges mest erfarna programledare. Hon har varit TV4 trogen i en herrans massa år och tycks inte ha några planer på att lämna kanalen.

6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!Brand logo
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!

Hon är så pass populär att hon fått förmånen att ratta sitt eget aktualitetsprogram och Efter fem har sedan starten varit en succé, som fortsätter att vara ett uppskattat komplement till Nyhetsmorgon.

De senaste åren har Tilde de Paula dessutom haft sin egen sommartalkshow, där hon haft gästats av kändisar som Sanna Nielsen, Björn Skifs, Orup, Renée Nyberg och Lotta Engberg.

Annons
Tilde de Paula
Tittarna får klara sig utan Tilde de Paulas talkshow i sommar.Karin Törnblom/TT

Tildes trista besked

Men i år har tittarna nåtts av en tråkig nyhet. Tilde de Paula kommer inte köra någon älskad talkshow det här året, något som hon tidigare bekräftat för Hänt.

– Vi bestämde förra sommaren i och med att det är en sån sportsommar så kommer inte vi köra i sommar. Det finns bara så mycket tv-tid man kan lägga på en sommar. Det här blir en bra sommar att pausa på, säger hon och fortsätter:

– Jag vet inte om det kommer tillbaka eller inte, jag har ingen aning. det är ett sånt kul program att göra, men det är inte jättedumt att vara ledig heller.

Annons

TV4-kollegan Agneta bekräftar

Inte heller blir det någon Lotta Engberg i Lotta på Liseberg. Hon meddelade ju strax efter förra säsongen att hon lämnar programmet och säger hej då till Liseberg.

Däremot jobbar Agneta Sjödin och Casper Janebrink med Bingolotto i sommar, så det kommer i alla fall finnas ett program i tv-tablån som tittarna kan vända sig till.

– Det finns ju inte så många livesända sommarprogram kvar längre. ”Lotta på Liseberg” är borta och Tilde de Paula kör inte heller i sommar. Det är kul med ett liveprogram på sommaren, säger Agneta Sjödin till Aftonbladet.

Agneta Sjödin och Casper Janebrink
Agneta Sjödin och Casper Janebrink.Tommy Holl/TT

Foto: TT

Annons