Tilde de Paulas sarkastiska ord till Lotta Engberg i direktsändning

18 aug, 2021, 16:08 
AvIndra Nordemar

Tilde de Paula är tillbaka med "Efter fem" och i säsongspremiären var TV4-kollegan Lotta Engberg en av de första gästerna. Då valde Tilde att ge ett ovanligt tips till Lotta.

Annons
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!

Programledaren Tilde de Paulas nya talkshow "Tilde" är slut för i år. Under säsongen har programmet möts av både ris och ros. Flera ansåg att det saknades ett nytänk gällande konceptet medan andra har hyllat Tilde för hennes insats.

– Det som kanske skiljer detta pratprogram från andra det är väl att vi sänder live så vi kan hela tiden plocka in det som är aktuellt den dagen, den veckan, sa Tilde i SVT:s "Morgonstudion" efter premiären.

Lotta Engberg gästar premiären av "Efter Fem"

Men att talkshowen har nått sitt slut för denna gång innebär inte att Tilde ligger på latsidan. Nu är hon i stället tillbaka där tittarna vanligtvis ser henne, i "Efter fem".

Under säsongstarten av det populära nyhetsprogrammet var ingen mindre än tittarfavoriten Lotta Engberg en av gästerna. Då passade Tilde på att ge sin kollega ett skämtsamt tips, vilket Hänt var först med att uppmärksamma.

Tilde de Paulas "pik" till Lotta Engberg

I det sista avsnittet av Tildes talkshow drabbades programmet plötsligt av ett strömavbrott – mitt i direktsändning. Så när Lotta förbereder sig inför säsongsavslutningen av "Lotta på Liseberg" vill Tilde ge en "heads up".

Annons

– Är det bra väder hos er?, frågar Tilde Lotta och fortsätter:

– Se till att ni har ström bara, nu gör jag en blinkning till min egen säsongsfinal på ett annat program i fredags när vi körde sista akten strömlöst.

– Nej du skojar? Var det så? Vad gjorde ni då?, säger en chockad Lotta Engberg.

– Jag säger som du, ingenting är perfekt, svarar en skrattande Tilde.

I Göteborg var eftermiddagen grå men som tur var upphörde regnet framåt kvällen, och finalen av "Lotta på Liseberg" blev lyckad och klarade sig undan strömavbrott hela kvällen!

Foto: TT

Annons