Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tilde de Paulas skarpa markering mot Axel Pileby – sprickan tittarna inte får se

20 sep, 2022, 04:00 
Indra Nordemar

Allt är inte alltid som det verkar i tv-rutan.

Annons
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!Brand logo
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!

Tilde de Paula är en av de fem programledarproffsen i Efter fem. Tillsammans med Anna Brolin, Axel Pileby, Maximilian Artell och Henrik Alsterdal har hon lett aktualitetsprogrammet till en storsuccé.

I dag är både Efter fem och profilerna i programmet många svenskars favoriter i rutan. Men det är också mycket tittarna inte får se.

Så, hur ligger det egentligen till när kamerorna är avstängda? Nu avslöjas splittringen mellan Tilde och Axel.

TV4:s beslut för Efter fem

TV4 har kommit med ett nytt segment där de på sin hemsida visar hur programledarna förbereder sig inför en sändning, samtidigt som de får svara på frågor som många kanske har funderat över.

"Ni tittare är ju vana vid att se våra programledare i Efter fem framför kameran – men från och med nu kommer ni att få följa med bakom kulisserna! Idag har vi hängt med Tilde de Paula Eby i sminket.

Annons

Vad gör vår programledare nervös? Vilken kollega har hon blivit grinig på? Klarar Tilde en sändning utan manus? Och vem är drömgästen?", skriver TV4 på Facebook.

Tilde de Paulas markering mot Axel Pileby

I den senaste videon som också är den första, får tittarna se Tilde svara på "fem snabba", medan hon sitter i sminket. Där berättar hon om en händelse med Axel som skapade friktion.

Frågan lyder:

"När var du grinig på dina programledarkollegor?"

– Det har aldrig hänt!, svarar hon först lite skämtsamt men fortsätter:

– Nej men, Anna, Henrik, Max, Axel... Nej jag har inte varit grinig på dem. Eller, den enda gången jag har varit grinig på Axel det var när han.. han kan ibland vara lite självkritisk, och då har jag faktiskt sagt till honom att "Nu får du faktiskt sluta! Vi sänder live två timmar varje dag!"

Foto: TT

Annons