Tilde de Paulas uppoffring – beskedet till familjen

27 dec, 2021, 18:12 

Tilde de Paula har tagit ett viktigt beslut – som påverkar familjen!

Annons
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!

Tilde de Paula, 49, är en av Sveriges mest uppskattade programledare. Hon har inte bara lett program som Let's Dance och Nyhetsmorgon – i somras fick hon dessutom en alldeles egen talkshow som just fick namnet "Tilde talkshow”.

För tre år sedan var Tilde även med och skapade TV4-satsningen "Efter fem", som blivit en succé! Men nu tar programmet en vändning.

Ikväll är det nämligen premiär för det liknande konceptet ”Efter fem i kväll”, som sänds klockan 20.00 istället för 17.00.

Tilde de Paulas uppoffring – mitt under mellandagarna

Dagarna mellan jul och nyår innebär för somliga tid att luta sig tillbaka i soffan och umgås med familjen.

Men att Tilde tar sitt arbete på allvar är det ingen tvekan om – något hon nu bevisar ännu en gång.

Tilde kommer nämligen medverka i premiären av ”Efter fem i kväll” tillsammans med programledarkollegan Axel Pileby ikväll, istället för att ta julledigt.

Annons

Tilde de Paulas fina ord om beslutet

Tilde har minst sagt en väldigt fin anledning till beslutet om att arbeta under mellandagarna, istället för att ta ledigt.

Programledaren har nämligen ett stort hjärta och tänker på andra människor i jul- och nyårstider.

– Det känns fint att få göra Efter fem ikväll under en period där vi vet att många samlas. Oavsett om man firar med sin familj eller är ensam så är tv:n ett viktigt sällskap under jul- och nyårshelgerna, säger hon i ett pressmeddelande.

Faktum är att Tilde varken haft sommar- eller julledigt i år. Men det är inget som stör henne, snarare tvärtom.

– Jag kanske är knäpp men det finns något i den här rutinen: Jag blir bättre på att vara ledig på dagen när jag vet att jag ska jobba på kvällen. Förstår du vad jag menar? Jag utnyttjar dagen bättre, om jag skulle varit ledig hela dagen, eller flera veckor så blir jag slö och jag gör mindre, jag är bättre på att vara ledig när jag jobbar, säger hon till Expressen.

Tilde de Paula "Efter fem" 2019
Ikväll ser vi Tilde i TV4 klockan 20.00!
Annons