Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Tilde de Paulas utseendeförändring i tv – hände på bara ett dygn

20 okt, 2022, 13:00 

Snacka om skillnad!

Annons
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!Brand logo
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!

Tilde de Paula Eby har hängt med i rutan ett bra tag, redan 1997 gjorde hon sin första dag på TV4 där hon i flera år huserade i populära Nyhetsmorgon.

Än idag är det fortfarande TV4 som gäller, men storsatsningen Efter fem. Och visst ser hon till att hålla tittarna på tårna trots alla år, som när hon dök upp med en helt ny look!

Stora ändringen för Efter fem

Efter fem har inte alls funnits lika länge som sin motsvarighet på dygnets första timmar, Nyhetsmorgon. Det var 2019 som projektet sjösattes – ett helt nytt direktsänt aktualitetsprogram.

I konceptet rymmer det mesta. Både snabba nyheter och dagens snackisar avhandlas, och programmet har redan blivit prisbelönt.

Och fort gick det, redan samma år som premiären fick de ta emot en Kristall för årets nyhets- och aktualitetsprogram.

Sedan dess har priserna haglat in, men det är inte bara kritikerna som ställer sig i hyllningskören. Nu har programmet blivit en sådan tittarsuccé att det utökas, från att bara sändas på vardagar får söndagar också sin dos av Efter fem.

Annons

Nu är det ju bara en tidsfråga tills de tar efter Nyhetsmorgon och rullar veckans alla dagar!

Nya utseendet

En av de som gör Efter fem till vad det är, är såklart Tilde de Paula Eby. Hon har varit med sedan starten, och är det någon som känner till programmet utan och innan är det Tilde.

Och Tilde vet hur man håller tittarna på tårna.

Under onsdagens sändning bjöd hon på en överraskning, hon har skaffat sig en helt ny look! Vi är alla bekanta med hennes långa bruna hår, men det är nu ett minne blott.

Tilde de Paula Eby i Efter fem
Tildes nya look är så fräsch!

Istället rockar Tilde en trendig lob, alltså en slags längre variant av den klassiska bobben. Håret är kortare vid nacken för att rama in ansiktet snyggt med luggen. På Instagram delar hon ett inlägg där frisören konstaterar att de klippt av en rejäl bit av svallet.

Kolla själv på skillnaden nedan!

Tilde de Paula Eby i Efter fem
Det skiljer sig ett dygn mellan bilderna, den vänstra är från tisdagens sändning, och den högra från onsdagens.

Foto: TV4

Annons