Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tilde tvingas be om ursäkt till gästen – går över gränsen i sändning: ”Hemskt”

22 mar, 2024, 15:30 
Tilde de Paula kan inte hålla sig för att skratta – när gästen berättar om sin ångest.
Annons
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!Brand logo
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!

Tilde de Paula är en av Sveriges mest erfarna intervjuare. Hon är också en av TV4:s mest omtyckta programledare, vilket gjorde att hon för några år sedan fick möjligheten att sjösätta det egna aktualitetsprogrammet Efter fem.

I Efter fem intervjuar hon kändisar, berättar om senaste händelserna i världen och ser till så att den svenska tv-publiken får sin nyhetshunger stillad.

Under torsdagen gästades programmet av artisten Benjamin Ingrosso, som berättade om sin kommande Europaturné och dokumentärserie på nya streamingtjänsten Max.

Tilde de Paula
Tilde de Paula är en av TV4:s mest erfarna programledare och rattar sedan flera år tillbaka programmet ”Efter fem”.TV4

Benjamin Ingrossos ärliga ord

Dokumentären är på tre delar och Benjamin har lovat att alla kommer att få en djupare inblick i hans vardag, hur det är att jobba som artist och den press som medföljer.

Annons

För bakom all show finns det vissa tvivel, en press om att man hela tiden måste leverera och prestera. Detta är tankar som Benjamin brottas med på daglig basis, men som aldrig riktigt syns utåt.

– Det är väl det som jag är mest rädd förr. Inte för att de har försökt få fram något mörkt, utan det har mest kommit just för att de har kunnat filma hela tiden. Så till slut glömmer jag att kamerorna finns där och då blir det att man öppnar upp och så kommer den riktiga personligheten fram, säger han i Efter fem.

Tildes skratt under allvarliga samtalsämnet

Benjamin går inte runt med ett leende på hela tiden och skuttar fram genom livet. Ibland är det faktiskt lite tyngre och det är en sida som kommer att komma fram i dokumentären.

Annons

Men Tilde de Paula har svårt att ta in allvaret. När Benjamin berättar att han ibland kan ligga hemma på soffan med ångest, börjar hon skratta och kommer direkt på sin miss.

– Och så skrattar jag igen, fast det är hemskt. Varje gång du säger ”det här är så mörkt” svarar jag med "haha". Det är inte meningen, men det är så lätt att prata med dig om att det finns båda delar, säger hon.

Benjamin verkar dock inte ta åt sig av Tildes garv.

– Ja, såklart! Vi är ju alla människor, säger han.

Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrosso berättar att man kommer få se en ny sida av honom.TV4

Foto: TV4

Annons