Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tillsammans igen – 15 år efter stora sveket

20 jan, 2020, 19:00 
Brad Pitt och Jennifer Aniston var Hollywoods hetaste par – fram till otrohetsskandalen som raserade allt.Men stjärnorna har uppenbarligen fortfarande väldigt varma känslor för varandra.
Annons
Har du koll på snackisarna från vecka 3?Brand logo
Har du koll på snackisarna från vecka 3?

Brad Pitt, 56, och Jennifer Aniston, 50, hade gifta i fem år innan man gick skilda vägar 2005. Uppbrottet berodde på att Pitt inlett en affär med Angelina Jolie, hans motspelare i filmen “Mr and Mrs Smith”.

Nu är både Pitt och Aniston singlar. Pitt skilde sig från Jolie för nästan fyra år sedan – och Anistons äktenskap med Justin Theroux gick samma öde till mötes.

Brad och Jennifer kramades

Och det verkar onekligen som att Brad och Jennifer fortfarande har varma känslor för varandra – trots att det var en otrohetsaffär som skilde dem åt.

Båda två vann priser på gårdagens stora glamgala, Screen Actors Guild Awards. Efteråt träffades paret och utbytte en varm omfamning som fick hela internet att koka.

 


Ansedda tidningen The Hollywood Reporter beskriver stunden som “kvällens gulligaste ögonblick”. People Magazine kallar det för “den vackraste återföreningen”.

Trivs med att vara singel

När Brad och Jennifer höll i sina respektive tacktal visade kamerorna att de före detta makarna log stöttande åt varandra.

Men frågan är om en ny kärlekssaga är att vänta. Så sent som i oktober vittnade Jennifer Aniston om att hon är hyfsat nöjd med att vara singel – och att hon inte letar efter en ny partner för tillfället.

– Inte just nu. Lyssna, jag gillar helt enkelt inte att bli ihopmatchad med någon, jag gillar det inte. Jag hatar det, sa Jennifer i en intervju då.

Annons