Titta in hos Gry Forsell – säljer sommarhuset efter 11 år

Gry Forsell och maken Alex Kossek säljer sin sommarstuga i Luleå Skärgård.


Så långa och korta är svenska kändisarna!
Slå på ljud

Tv- och radioprofilen Gry Forsell, 48, bor för det mesta i den stora villan i Enskede. Där bor hon med maken Alex Kossek, hennes två barn Vincent och Nikki, samt hunden Bosse.

Men somrarna har spenderats längre upp i landet.

Det var när makarna var på ett bröllop i Luleå skärgård, som Gry av en slump fick syn på en annons. Gry är uppväxt i Luleå och stugan med havsutsikt låg precis i närheten av bröllopet.

– Vi gick dit och kände direkt: "det här är vårt ställe!", så Gry då till Leva&Bo.

Gry Forsell säljer efter 11 år

De föll för de två små bruna timrade stugorna på cirka 50 kvadratmeter vardera, en tomt belägen precis intill vattnet och en långgrund sandstrand med bastu.

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens lyxhus i Spanien – spana in bilderna här!

Men nu, efter 11 glädjefyllda somrar på torpet, väljer de att gå vidare. Det meddelar Gry Forsell på sin Instagram.

”Efter elva somrar med familj, vänner, bad, tappade mjölktänder, födelsedagar, cluedo, bastu, båt med grannen Ingemar, byggprojekt, åkerbärsjakt, knutgubbe, pinnbröd, hundpromenader, jakten på den försvunna diamanten, övningskörning, och en sol som aldrig går ner så har vi nu sagt hej då till vårt ljuvliga sommarställe. Nu får Kalle och Susanne rå om det istället.”, skriver hon intill bilder med minnen från sommarstället.

En av de bruna timmerstugorna på tomten.

Den stuga som har veranda vid precis vid vattnet.

Gry Forsells planer inför framtiden

Nyligen blev det klart att Sommarkrysset där Gry Forsell är programledare, ställs in till följd av Pandemin. Det blir därför en längre semester äv vad hon till en början av året tänkt.

– Ja det är klart att det är astrist. Men jag fattar att det är som det är. Vad ska man göra? Jag vet inte riktigt, säger hon till Expressen.

– Vi ska ju sälja vårat sommarställe nu. Vilket kanske är lite dumt för nu hade man haft tid att vara där för en gångs skull.

LÄS MER: Soldoktorn lämnade lyxvillan för Lotta Engberg – se bilder på det unika hemmet här!

I stället kommer familjen upptäcka andra delar av landet, vilket Gry med familj länge längtat efter att göra.

– Men vi ska åka till Gotland, jag har inte varit på Gotland sedan Vincent var nyfödd, och det är 17-18 år sedan. Jag ska passa på att upptäcka Sverige lite tänkte jag, säger hon.

Hunden Bosse på familjens brygga vid landstället.