Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Titta in i Bruce Willis nya hem – med eget vattenfall!

30 mar, 2019, 16:00 
Margareta
Ett badrum med gigantiska puffar och en yogasal som är ovanligt liten. Vi tittar in i Bruce Willis nya hem!
Annons

Action-hjälten Bruce Willis och hans fru Emma Heming genomgår just nu en härlig bostadskarriär.

Under förra året sålde duon sitt hem i Idaho för 51 miljoner kronor . Och nu, tidigare i år, sålde de hemmet i Bedford Corners utanför New York för at 120 miljoner kronor. Ett gods som paret ägt sedan 2014.

Men vart ska då detta power-par ta vägen? Jo flyttlasset går till Sunny California, USA:s soliga västkust. Eller ska vi kanske kalla den för bästkusten?

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

The Wall Street Journal, som har en skvallerspalt om kändisar och deras flyttplaner, har fått veta från Brucean själv att paret tar sig till Kalifornien på grund av familjen. Det är i det området som de nära och kära bor. Och vi kan nu visa bilder inifrån deras nya hem!

Bruce Willis har köpt hus i Brentwood i Kalifornien.
Bruce Willis har köpt hus i Brentwood i Kalifornien.

För den “nätta” summan 91,3 miljoner kronor kan Bruce Willis och Emma Heming nu kalla sig ägare av ett gods i Brentwood i Kalifornien. Huset är dessutom sprillans nytt! Varenda repa i marmorgolvet kommer alltså vara skapat av en äkta action-skådis!

Annons
 Bruce Willis och Emma Heming kan nu njuta av sitt nya hus på solkusten!
Bruce Willis och Emma Heming kan nu njuta av sitt nya hus på solkusten!

Men vad får man då för 90 miljoner dollar, nu för tiden, kanske du undrar? Jo det kan vi berätta! Paret kommer att kunna välja att sova i något av de sju sovrummen, tvätta händerna i något av de fem badrummen, de kommer att ha en privat biograf (där vi antar att rullarna Die hard och Sjätte sinnet är självskrivna), och dessutom finns det självklart ett gym, en hiss, två cabanas, en pool och en yogastudio.

Bruce Willis har självklart en biosalong i sitt nya hem.
Bruce Willis har självklart en biosalong i sitt nya hem.
Yogastudion i skådespelarens nya hus.
Yogastudion i skådespelarens nya hus.
Annons

 

Yogastudion vetter mot den härliga poolen, och är visserligen liten men helt fantastiskt charmig och med ett annorlunda golv jämfört med övriga huset. Dessutom helt perfekt med en fläkt i taket, då det säkerligen blir varmt om de stora glasfönstren är stängda!

Bruce Willis väljer vitt, vitt, vitt!

Hemmet på 1207 kvadratmeter badar i sol, har en öppen planlösning och förutom Yogastudions golv går allt är vitt, vitt och åter vitt!

 

Vardagsrummet med svarta detaljer och vackra trägolv. hemma hos bruce willis
Vardagsrummet med svarta detaljer och vackra trägolv.

Självklart ligger det trägolv i större delen av huset, men det som skiljer sig mest från många äldre amerikanska hus är de svarta detaljerna. Det är just nu väldigt modernt med svarta ståldetaljer på dörrar och fönster, vilket syns på de spröjs som pryder husets fönster samt vissa av husets dörrar.

Annons
poolen som syns i slutet av den maffiga korridoren i bruce willis hem.
Missa inte poolen som syns i slutet av den maffiga korridoren!

Hall och badrum är överösta av marmor så långt klackarna går, och i det största badrummet skulle man kunna arrangera en danstävling, det är både gigantiskt och har ett skinande golv!

Bruce Willis nya badrum! Marborbadrum
Bruce Willis nya badrum!

I köket fortsätter temat på vitt, trägolv och svarta detaljer. Självklart kommer stjärnparet ha en köksö i mitten av det stora, ljusa matrummet. Men frågan är väl hur mycket mat det lagas…

Annons
I köket flödar det av ljus från flera håll. Bruce willis hus
I köket flödar det av ljus från flera håll.

En annan härlig detalj i huset är den fantastiska takhöjden! Framförallt i sovrummen. Och lägg märket till de inbyggda högtalarna i taket som möjliggör en helt fantastisk musikupplevelse över hela huset.

Hemma hos bruce willis
Vilken utsikt! Och vilken takhöjd!
I hallen möts du av ett rum med full takhöjd!
I hallen möts du av ett rum med full takhöjd!
Annons

Men drömmigast är ändå poolområdet, med ett alldeles eget vattenfall. Och barstolar som vetter in mot de stora köksfönstren, bara att knacka på och beställa något svalkande från den som befinner sig i köket!

Poolområdet som tillhör huset.
Poolområdet som tillhör huset.
Bruce Willis hemma hos.
En Mojito, tack!
Annons

Villan är helt enkelt ett drömhem för två, och en hel hop gäster!

Läs mer

Annons