Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tittare känner sig lurade efter händelsen i Nyhetsmorgon: "Men jösses"

19 sep, 2023, 07:00 

Många tv-tittare tappade fullständigt hakan när de slog på Nyhetsmorgon i godan ro.

Annons

Det var många som satte kaffet i vrångstrupen när de i godan ro slog på Nyhetsmorgon under måndagen. Anledningen? Programledarna.

Ja, det var Sofia Geite och Maria Forsblom som rattade sändningen – och inte hade de räknat med de starka reaktioner som skulle följa.

”MEN SNÄLLA!” • Hen i kungafamiljen vill kändisarna fastna i en hiss medBrand logo
”MEN SNÄLLA!” • Hen i kungafamiljen vill kändisarna fastna i en hiss med

Sofia Geite och Maria Forsblom förvirrar tittarna

Det var nämligen flertalet tittare som reagerade på hur oerhört lika de bägge programledarna är. Det är inget nytt fenomen, utan något både Sofia och Maria har dragits med ett bra tag.

– Jag får också ta emot så många komplimanger som är riktade till Maria. Häromdagen stannade en person mig på stan och sa vilken fantastisk programledare jag var. Jag tackade så mycket och sedan sa hon hur bra jag hade varit i söndags. Då insåg jag att hon syftade på Maria, har Sofia Geite sagt till Aftonbladet.

Annons

Hon berättar att hon själv inte ser någon likhet.

Men det håller inte många med om, faktum är att TV4 själva har behövt demenetera det faktum att de ska vara tvillingar. De är inte ens släkt!

Förvirringen efter händelsen i Nyhetsmorgon

Förvirringen blev desto större när Maria och Sofia sände tillsammans. Många har faktiskt inte ens förstått att det är två olika personer, och kände sig lurade när de fick se de båda sida vid sida i sändningen.

"Men jösses. Jag trodde alltid att ni var en o samma kvinna tills ni bägge dök upp i rutan idag. Traumatiserande måndagsmorgon" Skriver en användare.

"Har typ alltid trott att det är en person. Nu är de två 😂. Så lika" Kommenterar en annan.

"Men gud så lika? Är ni tvillingar?" Skriver en tredje.

Foto: TV4/Instagram

Annons