Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tittare rasar efter Anna Brolins beteende i Efter fem – ertappas mitt i direktsändning: ”Sjukt irriterande”

24 apr, 2024, 13:00 
Nu riktar tittarna kritik mot Anna Brolin.
Annons

Anna Brolin har i flera år bevisat vilken mästare hon är i tv-rutan. Det är också därför som TV4 gett henne förtroendet att ratta program som Efter fem och Farmen.

7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Det spelar ingen roll om det är direktsändning eller ett redigerat program, Anna Brolin ser till att anpassa sig till formatet och likt ett tvättäkta proffs leverera oavsett vad.

När det kommer till Efter fem krävs det också att Anna är påläst. Hon måste veta vilka nyheter som är på dagordningen, vilka gäster som ska gästa studion och vilka typer av frågor som måste ställas.

Annons
Anna Brolin i Efter fem
Anna Brolin i Efter fem.TV4

Efter fem-profilerna får kritik

Anna Brolin är inte den enda som är djupt engagerad när det kommer till Efter fem. Även tittarna gillar att diskutera det som händer i programmet och vänder sig ofta till TV4:s kommentarsfält på Instagram för att vädra sin åsikt.

Och man kan inte göra alla nöjda.

Detta blir smärtsamt tydligt när man läser några av kommentarerna, som stundtals handlar om kritik mot programledarna och hur de beter sig i programmet.

Tittarnas kritik mot Anna Brolin

Nu är det dags för Anna Brolin att få lite kritik. Flera tittare har nämligen börjat störa sig på att hon gestikulerar väldigt mycket, att hon far och flänger med armarna när hon pratar.

Annons

”Snälla Anna, sluta vifta med armarna och händerna. Sjukt irriterande! Spänn inte dina ögon i folk du intervjuar. Ser inte programmet mer när du leder det”, skriver en person.

”Anna avbryter och spänner ögonen i folk igen. Otrevligt faktiskt”, skriver en annan.

”A-B snälla sluta att luta dig fram och spänn ögonen i folk du pratar med”, skriver en tredje.

Foto: TV4/Instagram

Annons